Antena Căutare

A născut 44 de copii, până la 36 de ani, și îi crește singură, pe toți! Îi trimite la școală și înjură când aude numele soțului ei

O femeie din Uganda a născut 44 de copii, până la vârsta de 36 de ani, și îi crește singură, pe toți. Copiii ei au același tată și merg la școală, mama lor lucrând din greu pentru a le oferi cât mai mult.

O femeie din Uganda a născut 44 de copii, până la vârsta de 36 de ani, și îi crește singură, pe toți. Copiii ei au același tată și merg la școală, mama lor lucrând din greu pentru a le oferi cât mai mult.

Femeia, Mariam Nabatanzi, a născut trei seturi de cvadrupleți, patru seturi de tripleți și șase seturi de gemeni.

Mama eroină a fost părăsită de soțul ei în urmă cu trei ani, iar acum ea este singura care crește cei 44 de copii.

Căsătorită de la vârsta de 12 ani, cu un bărbat de 40 de ani

Mariam Nabatanzi, din Uganda, a fost căsătorită de la vârsta de 12 ani, cu un bărbat de 40 de ani. Ea a născut primul set de gemeni la doar un an de la căsătorie.

Mama eroină și cei 44 de copii ai ei trăiesc în patru case făcute din ciment, cu acoperiș din fier. Familia numeroasă este înconjurată de câmpuri de cafea.

Anomalia ce a determinat-o să facă 44 de copii

După ce a născut primul set de gemeni, Mariam Nabatanzi a aflat de la un medic că are ovare neobișnuit de mari. Acest medic i-a spus femeii că pilulele contraceptive i-ar putea provoca probleme de sănătate.

Astfel, până la vârsta de 23 de ani, Mariam Nabatanzi avea deja 25 de copii. Disperată, femeia a cerut din nou părerea unui doctor în privința pilulelor contraceptive. Însă, a primit același sfat.

Ultima sarcină, în urmă cu doi ani și jumătate, a fost una cu complicații pentru Mariam. Femeia a născut cel de-al șaselea set de gemeni. Însă, din păcate, unul dintre bebeluși a murit în timpul travaliului.

A născut 44 de copii, până la 36 de ani, și îi crește singură, pe toți! Îi trimite la școală și înjură când aude numele soțului ei

Înjură de fiecare dată când aude numele soțului ei

Apoi, soțul ei a abandonat-o pe ea și pe copii. Acum, femeia înjură de fiecare dată când este menționat numele fostului ei soț.

„Am crescut printre lacrimi, iar soțul meu m-a părăsit în suferință. Mi-am petrecut toată viața având grijă de copiii mei și lucrând ca să câștig câțiva bani”, a spus mama eroină.

Femeia muncește din greu ca să își hrănească copiii și să îi trimită la școală. Mariam a lucrat drept coafeză, șef de decorațiuni la evenimente, dar vinde și bucăți de metal, gin pe care îl pregătește ea și ierburi medicinale.

O crimă a determinat-o să își dorească mulți copii

Însă, cel mai mare copil al ei, Ivan Kibula, acum în vârstă de 23 de ani, a trebuit să renunțe la școală pentru a-și ajuta familia.

Mariam are un trecut tragic – mama ei a abandonat-o pe ea și pe cei cinci frați ai ei, la trei zile după ce a născut-o. Tatăl ei s-a recăsătorit, iar mama ei vitregă i-a omorât frații, dându-le mâncare cu cioburi. Mariam a scăpat, deoarece se afla în vizită la o rudă.

Aceasă crimă a determinat-o pe Mariam să își dorească mulți copii – dar „mulți” însemnau 6, nu 44.

Femeia este sinceră – „Nu cred că am simțit bucurie de când m-am născut”, a spus ea, precizând că a fost împovărată cu responsabilități de adult de la o vârstă fragedă, mai exact, de la 12 ani.

De unde vine cuvântul „pască” și ce mai înseamnă... A murit la 25 de ani. Și-a tras un iPhone gigant drept piatră funerară. I-a pus logo, taste de volum și cameră. ”Am leși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x