Antena Căutare

A născut cvintupleţi perfect sănătoşi în patru minute! Cum arată cei cinci bebeluși adorabili. GALERIE FOTO

O tânără din Australia care a născut cinci bebeluși gemeni și a a făcut publice primele fotografii cu ea şi micuții ei. 

O tânără din Australia care a născut cinci bebeluși gemeni și a a făcut publice primele fotografii cu ea şi micuții ei.

Kim Tucci, în vârstă de 26 de ani, a născut toţi cei cinci copii în numai patru minute. Interesant e că femeia i-a conceut în mod natural. O echipa de 50 de medici şi asistente au participat la cezariană, toţi copii născându-se perfect sănătoşi.


O sarcină cvintuplă naturală poate surveni o dată la 55 de milioane. Povestea cvintupleţilor a devenit faimoasă în întreaga lume după ce mama lor a postat fotografiile bebeluşilor, pe o reţea de socializare.

50 de degeţele de la mâini, 50 de degeţele de la picioare şi 5 inimioare care bat în acelaşi ritm. Corpul meu s-a luptat cu duritatea sarcinii pentru a aduce pe lume 5 bebeluşi sănătoşi. Tot ceea ce am făcut, am făcut pentru ei”, a scris Kim Tucci în postarea sa.

Medicii erau sceptici că toți micuții vor trăi. Mai mult, în timpul sarcinii i-au oferit femeii varianta de a elimina trei din cei cinci feți din cauza riscurilor la care ar fi fost supusă mama. Cu toate că și-a pus viața în pericol, Kim nu a fost de acord cu varianta propusă de specialiști.

Kim şi soţul ei Vaughn mai au încă trei copii, un băiat şi două fetițe.

După un accident urât, Freddy a devenit prima ţestoasă cu o carapace 3D. Cum a fost posibilă minunea!... O femeie și-a spionat soțul pe Facebook, dar nu se aștepta să afle așa ceva! Ce secret șocant ascundea bărbatul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x