Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

A purtat aceeași rochie timp de 100 de zile și a descoperit ceva uluitor! Ce a pățit femeia

O femeie a decis să facă un experiment complet neașteptat. Femeia a purtat timp de o sută de zile aceeași rochie și ceea ce a descoperit i-a uimit pe mulți.

O femeie a decis să facă un experiment complet neașteptat. Femeia a purtat timp de o sută de zile aceeași rochie

sursa foto: Instagram Thisdressagain

Sarah Robbins-Cole și-a cumpărat o rochie închisă la culoare, pe care și-a propus s-o poarte timp de o sută de zile, adică pentru aproximativ trei luni. Obiectul vestimentar a fost ales cu grijă, acesta fiind confecționat din lână de cea mai bună calitate.

Apoi, aceasta și-a făcut curaj și a dat startul experimentului său. Femeia, care în prezent locuiește în Boston (Statele Unite ale Americii), a acceptat provocarea în data de 16 septembrie 2020, în dorința sa de-a demonstra că oamenii pot trăi fără multe haine și pot contribui astfel la salvarea planetei prin diminuarea consumului.

O femeie a purtat aceeași rochie timp de 100 de zile

La ceva timp după ce a purtat aceeași rochie zilnic, Sarah a observat faptul că viața nu i s-a schimbat mai deloc, părere ce s-a menținut și la finalul experimentului.

„Spre marea mea surprindere, faptul că am purtat aceeași rochie timp de o sută de zile nu m-a afectat în viața de zi cu zi. În schimb, acest lucru m-a inspirat să merg mai departe cu ideea și să nu mai cumpăr haine sau accesorii noi până la 1 ianuarie 2022”, a dezvăluit femeia, spre marea surprindere a tuturor.

citește și: O tânără a comandat o rochie de pe internet, dar a amuțit când a deschis coletul. Clipul e viral pe Tik Tok

Mai mult decât atât, aceasta a explicat faptul că, de cele mai multe ori, oamenii au deja suficiente haine pe care pur și simplu aleg să nu le mai poarte, din diferite motive.

„Am realizat că, la vârsta mea, am haine pentru fiecare ocazie. Când am nevoie de o ținută mai ieșită din comun trebuie doar să scot de la naftalină vreo haină mai veche, păstrată timp de mai mulți ani”, a mai explicat Sarah.

Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că a învățat să își aleagă mai bine accesoriile pentru a da senzația că are o ținută nouă în fiecare zi, fie că este acasă sau în timpul serviciului.

citește și: Jade Youngman nu a mai mâncat fructe de peste 22 de ani. Cum arată după ce aproape toată viața a consumat doar fast food

„Aveam mereu senzația că oamenii se uită la tine și la ce haine ai, când, de fapt, nu este așa. Faptul că am purtat aceeași rochie timp de o sută de zile am realizat că totul era doar o simplă impresie și am devenit mult mai relaxată îm viața de zi cu zi”, a adăugat Sarah Robbins-Cole, mândră că a reușit să treacă peste această provocare cu bine.

La final, femeia a explicat că a învățat să fie mai inventivă, să facă economie, a spălat mai puțin și și-a dat seama că oamenii pot trăi cu mai puține haine, evitând astfel consumerismul ce afectează atât de mult societatea, dar mai ales planeta.

Recomandari