Antena Căutare

A refuzat să creadă că pruncul ei s-a stins! După ce l-a ținut două ore în brațe, s-a întâmplat ceva inexplicabil - VIDEO

Ce poate fi mai dureros pe lumea asta, decât pierderea unui copil? Un copil pe care îl aștepți cu atâta nerăbdare și pe care știi că nu-l vei auzi niciodată spunându-ți "mamă".

Ce poate fi mai dureros pe lumea asta, decât pierderea unui copil? Un copil pe care îl aștepți cu atâta nerăbdare și pe care știi că nu-l vei auzi niciodată spunându-ți ''mamă".

Aceasta este și povestea lui Kate Ogg, o mămică ce aștepta entuziasmată să își cunoască cei doi gemeni, ce urmau să vină pe lume. Nu s-ar fi gândit o secundă ce avea să se întâmple.

Totul se întâmpla în 2012. Din cauza nașterii premature, unul dintre micuţi nu a reuşit să rămână în viaţă. Vestea i-a devastat pe Kate şi soţul său. Îndurerată, mama le-a cerut medicilor să o lase să își ia rămas bun de la puiul ei.

Femeia a început să îl mângâie și să-i vorbească despre sora sa care se născuse sănătoasă şi despre cât de mult și-ar fi dorit ca și el să fie acolo. În tot acest timp copilul a stat lipit de pielea mamei.

Kate refuza să creadă că bebelușul ei e mort, aşa că l-a ţinut în braţe timp de două ore. Dintr-odată, el a început să respire. Medicii au pus acest lucru pe seama reflexelor corpului umai care au loc chiar și dupa moarte, la un interval scurt de timp. Chiar și așa, mama nu şi-a pierdut speranţa şi puiul său, Jamie, a deschis ochii la scurt timp.

Kate Ogg cu gemenii, Emily și Jamie, și fratele lor mai mic

Văzând miracolul ce se derula chiar sub privirea ei, Kate a început imediat să alăpteze copilul și acesta a început să sugă şi să îşi mişte uşor capul. Întregul personal medical a fost în stare de șoc. Nu își puteau explica această minune. Nimănui nu îi venea să creadă.

În prezent, Jamie şi sora sa au crescut și sunt sănătoşi, iar părinții lor sunt foarte fericiți pentru că se pot bucura de cel mai de preț lucru de pe acest Pâmânt: copilașii lor.

Gata cu drumurile la piață! Cum se cultivă ceapa în sticle de plastic…chiar la tine în bucătărie... Toate miresele vor să arate cât mai bine în ziua nunții, dar ea s-a ras în cap de față cu invitații. Motivul este EMOȚIO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x