Antena Căutare

Această femeie spune că și-a pierdut toate prietenele pentru că arată prea bine. Are sau nu dreptate?

Este atât de frumoasă încât nu are nicio prietenă. Toate femeile sunt geloase pe ea. Așa consideră o femeie de 40 de ani care s-a îmbolnăvit de depresie din această cauză.

Este atât de frumoasă încât nu are nicio prietenă. Toate femeile sunt geloase pe ea. Așa consideră o femeie de 40 de ani care s-a îmbolnăvit de depresie din această cauză.

Totul a început după ce a divorțat a doua oară. Atunci și-a dat seama cât de mult este curtată și a realizat care îi sunt atuurile.

Am pierdut multe prietene și mereu am crezut că este din vina mea. Nu mi-am dat seama până la 30 de ani că totul se datorează frumuseții mele”, spune femeia.

Toată lumea îi făcea complimente și o sorbea din priviri, însă ea nu era fericită, nu se iubea pe sine. Pe la 35 de ani, a aflat că suferea de depresie de un deceniu.

În timp, s-a vindecat de depresie și a început să își iubească corpul. Acum, la 51 de ani este model de fitness și antrenor și încearcă să le determine pe femei să aibă încredere în ele însele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: Instagram

Apocalipsa anunțată în direct: „De aici va apărea Antihristul!!!”. Femeia care a prezis cine va fi următorul Papă anunță... Natalia Mateuț și Ralu au încins ringul de dans cu mișcări ce te bagă în boală! S-a lăsat cu show de zile mari în platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x