Antena Căutare

Acestea sunt adevăratele doamne ale horoscopului! Sunt stilate, aranjate și mereu au un stil aparte! Te numeri printre ele?

Femeile s-au născut ca să fie cochete și să atragă atenția celor din jur. Totuși, unele zodii sunt adevărate regine ale stilului!

Acestea sunt adevăratele doamne ale horoscopului! Sunt stilate, aranjate și mereu au un stil aparte! Te numeri printre ele? Galerie
Tu ce zodie ești?

Femeile s-au născut ca să fie cochete și să atragă atenția celor din jur. Totuși, unele zodii sunt adevărate regine ale stilului!

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt deștepte și sexy, așa că își schimbă mereu hainele. Dulapul unei femei din Gemeni este plin de haine de orice culoare și pentru orice eveniment. Aceasta studiază cu atenție revistele de modă pentru a urmări trendurile în materie de modă.

Ele abordează stilul casual cu detalii neobișnuite. Un guler de dantelă, un detaliu de catifea, un pic de strălucire și o ținută banală iese din anonimat.

La birou sunt reginele modei. Au taioare cu croieli impecabile, perle la gât și ceasuri de valoare. Culorile lor preferate sunt bleumarin, roz, lavandă, argintiu și auriu.

Iubesc hainele fluide de mătase, bumbac sau satin care se mișcă o dată cu ele. Dar o să surprindă din când în când cu o fustă din piele asortată la o bluză galben pai.

Leu

Leoaicele se îmbracă pentru a fi admirate și divinizate. Sunt adevărate regine! Au gusturi impecabile, dar și scumpe. Iubesc hainele de firmă, Prada, Chanel și Ungaro sunt preferatele lor.

Nativele din Leu nu vor să fie oi. Nu se vor îmbrăca niciodată ca toată lumea. E singura zodie care va asorta o tiara cu o pereche de blue jeans.

Leoaica iubește ținutele sexy, fustele mini și tocurile cui, dar la evenimentul potrivit vor alege rochii elegante, lungi, roșii sau aurii pentru a arăta ca zeițele ce sunt.

Nici când fac sport nu renunța la modă. Preferă hainele de firmă chiar și la sală, arată unica.ro.

Fecioară

Sunt cu adevărat binecuvântate cu un simț al frumosului. Fecioarele se îmbracă pentru a se afirma.

Dulapul unei native din Fecioară este foarte bine organizat și este plin de haine clasice, bluze perfect albe, costume bleumarin, rochițe negre, pantaloni scurți, rochii elegante de ocazie și jeanși perfecți.

La locul de muncă preferă hainele bine croite, în culori neutre de alb, roz pal, gri sau lavandă. Nu o să vedem niciodată o Fecioară cu un nasture sărit sau un ciorap găurit. Fecioarele sunt profesioniste și adevărate femei de afaceri, dar mai presus de toate sunt femei, așa că nu vor uita niciodată de detaliile feminine, o floare discretă la rever sau o eșarfă feminină.

47 de ani de când am pășit întâia oară în Univers. 20 iulie'69, o zi istorică pentru omenire! Armstrong, primul om care ... Atenție MARE! Românii sunt ÎN MARE PERICOL, dacă acceptă aceste persoane în lista de prieteni. RISCUL este URIAȘ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x