Antena Căutare

Acestea sunt cele mai importante accesorii pentru biciclete

Tu ce accesorii pentru bicicleta porti cu tine atunci cand pedalezi? Sigur ca nu ne referim la lucrurile personale pe care mai mult ca sigur nu le lasi acasa. Telefonul mobil, cativa bani de buzunar si cartea de identitate se afla deja in rucsacul tau.

Tu ce accesorii pentru bicicleta porti cu tine atunci cand pedalezi? Sigur ca nu ne referim la lucrurile personale pe care mai mult ca sigur nu le lasi acasa. Telefonul mobil, cativa bani de buzunar si cartea de identitate se afla deja in rucsacul tau.

Dar exista atat de multe alte lucruri care ar putea sa faca pedalatul mult mai distractiv si, in acelasi timp, mult mai sigur. Am pregatit pentru tine o lista a celor mai importante accesorii pentru bicicleta pe care sa nu le lasi niciodata acasa!

Castile de protectie

Pedalatul poate fi o activitate destul de periculoasa daca nu iti iei masurile de precautie necesare. Iar castile de protectie fac parte dintre acele accesorii pentru bicicleta pe care nu trebuie sa le lasi niciodata acasa! Daca esti pe cale sa faci aceasta achizitie pentru prima data, consulta-te cu un specialist care sa te ajute sa alegi modelul si marimea potrivite pentru tine. Gasesti o gama foarte variata de modele in magazinul de biciclete Veloteca, acolo unde vei fi ajutat si cu sfaturile de care ai nevoie.

Apa

Indiferent ca pedalezi in drum spre munca sau pur si simplu obisnuiesti sa te plimbi prin parc, este foarte important sa ai in permanenta cu tine un bidon de apa de cel putin 500 ml si un suport pentru acesta. Pedalatul este o activitate fizica destul de antrenanta, asa ca trebuie sa ramai hidratat ca sa poti functiona la capacitate maxima. Adauga si tu aceste accesorii pentru bicicleta pe lista de cumparaturi!

Ciclocomputer

Te intrebi de ce ti-ar trebui astfel de accesorii pentru bicicleta? Ciclocomputerele clasice masoara viteza cu care pedalezi, distanta pe care o parcurgi, iti indica temperatura si multe alte valori de care un ciclist pasionat are nevoie. Spre deosebire de acestea, cele mai noi modele sunt mai costisitoare, dar au functii performante, utile, in special, profesionistilor. Verifica oferta magazinelor de biciclete si sigur vei gasi un model care sa se plieze pe necesitatile si bugetul pe care le ai.

Luminile pentru biciclete

Daca obisnuiesti sa pedalezi noaptea, este necesar sa ai astfel de accesorii pentru bicicleta. Este foarte important sa fii vizibil pe tot parcursul plimbarii si sa le indici clar soferilor si celorlalti ciclisti ca te afli acolo! De altfel, luminile pentru biciclete iti permit sa zaresti eventualele gropi sau alte obstacole pe care le poti intampina.

Antifurturile

Bicicletele sunt o investitite destul de costisitoare, asa ca este important sa le securizezi atunci cand nu le ai sub supraveghere. Exista foarte multe modele de antifurturi de bicicleta, iar pretul acestora difera in functie de gradul de securitate, greutate si modalitatea de instalare. Poate ca nu esti dispus sa cheltui sute de lei pe un antifurt de ultima generatie, dar incearca sa nu cumperi nici cel mai ieftin model. Desigur, orice antifurt poate fi spart, dar un model foarte performant va incetini procesul si va micsora riscurile ca bicicleta sa iti fie furata.

Un tânăr a cheltuit o avere colosală ca să semene cu David Beckham! Cum arată acum britanicul?... HOROSCOP. Dezamăgire totală! Una dintre zodii are parte de lacrimi înainte de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x