Adolescentul care a absolvit liceul și facultatea în aceeași săptămână.Cum arată Mike Wimmer, tânărul de o inteligență sclipitoare

Mike Wimmer a demonstrat lumii întregi că poate absolvi în aceeași zi și liceul, dar și facultatea, datorită inteligenței sale sclipitoare.

Mike Wimmer a demonstrat lumii întregi că poate absolvi în aceeași zi și liceul, dar și facultatea, datorită inteligenței sale sclipitoare.

Instagram

A terminat liceul și a absolvit printre primii, având rezultate lăudabile la învățătură, dar succesul ei nu s-a oprit aici. Mike Wimmer a reușit să termine și facultatea, la vârsta de doar 12 ani.

Adolescentul din Carolina de Nord a stabilit un nou record, reușind ca în aceeași săptămână să fie și absolvent de facultate. Mike a povestit într-un interviu pentru Morgan Radford că a muncit din greu în pandemie pentru a ajunge la astfel de rezultate și se bucură că munca lui a fost apreciată pe deplin.

Cum arată puștiul care a absolvit deja facultatea

“Nu a trebuit să mai fac naveta la școală și asta chiar mi-a oferit mult mai mult timp pentru a putea face cursuri în plus”, a povestit adolescentul.

De vreme ce a avut mai mult timp liber, Mike s-a decis să îl folosească făcând lucruri productive, care l-ar fi putut ajuta pe viitor. Astfel, în loc să apeleze la distracții cu care sunt obișnuiți adolescenții, tânărul a preferat să învețe pentru a-și croi propria cale.

În luna decembrie 2020, Mike deja terminase toate lucrările și testele necesare pentru a finaliza studiile liceale. Datorită acestui lucru, adolescentul s-a decis să nu se oprească aici și a aplicat la facultate, începând deja să studieze în primăvara acestui an.

Citește și: Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții: "Din septembrie, vom asista la o prăbușire"

Fiind unul dintre cei care reușesc să învețe foarte repede, Mike s-a mândrit cu faptul că absorbea informațiile și unele materii le-a prins din zbor.

“Am fost într-o tabără școlară când eram mai mic și mama mea a venit să mă ia din prima zi pentru că cei de acolo i-au spus mamei că pot să îmi scriu numele singur și să fac înmulțiri”, a mai spus Mike.

Ce l-a determinat pe Mike să învețe mai mult decât alți copii de vârsta lui

Pasiunea lui pentru studiu i-a făcut viața mai ușoară la școală pentru că astfel a reușit să demonstreze ce abilități are, asigurându-și practice note maxime la toate materiile.

“Mulți oameni care află câți ani am spun că nu pot face anumite lucruri sau că unele treburi sunt prea avansate pentru mine”, zice Mike, adolescentul care se simte complexat din cauza dorinței sale de a studia mai mult.

De parcă viața lui de student nu ar fi fost deja destul de aglomerată, Mike a optat și pentru câteva cursuri extra, două dintre ele fiind la două companii de tehnologie diferite. Primul curs de perfecționare l-a început când avea doar 7 ani.

Citește și: Geniu, la doar trei ani! A fost primit de Mensa! Cum și-au dat seama părinții lui că au un fiu extrem de inteligent. „În general, se poartă ca un copil normal” – FOTO

Cu toate acestea, mulți dintre adulții care îl înconjoară pe băiat au crezut că acesta uită să mai fie copil și să se joace, fiind precupat destul de devreme de învățătură și viitor.

Datorită succesului său, puștiul a încurajat și alți copii dornici de învățat să muncească din greu pentru a putea obține rezultatele la care visează.

“Când o ușă se închide, trebuie să găsești mereu o altă ușă sau chiar o fereastră prin care să intri”, a mai spus Mike.

Ultimele știri