Antena Căutare

Un costum de baie, recuperat dintr-un gunoi, s-a vândut acum cu o sumă fabuloasă. Cine l-a purtat

Un costum de baie, purtat de actrița Barbara Windsor în "Carry On Camping" din 1969, a fost vândut la o licitaţie cu o sumă fabuloasă: 9.500 de lire sterline, potrivit BBC.

Colaj cu Barbara Windsor. În stânga, se afla într-o mașină, iar în dreapta, la un eveniment public. Poartă rochii în ambele poze Galerie
Un costum de baie purtat de actriţa Barbara Windsor într-un film s-a vândut cu 9.500 de lire sterline | Profimedia

Costumul de baie, care s-a vândut cu suma fabuloasă de 9.500 de lire sterline, a fost recuperat dintr-un coș de gunoi în urmă cu câteva decenii, potrivit BBC.

Articolul vestimentar, format din două piese, bikini și sutien, a fost purtat de actrița Barbara Windsor în "Carry On Camping" din 1969. Una dintre scene a rămas în memoria colectivă: la un moment dat, actriței îi zboară sutienul în mijlocul unui curs de aerobic. Scena respectivă a fost filmată de trei ori, iar piesa de costum era înlăturată de un asistent folosind o gută trasă de o mulinetă, a scris BBC.

Costumul de baie a fost vândut unui american, după o licitaţie care s-a desfăşurat atât prin telefon, cât şi online. Banii obţinuţi din vânzarea costumului de baie vor fi donaţi de vânzător către Alzheimer's Society și nu întâmplător a ales să facă acest lucru. Barbara Windsor a suferit și ea de Alzheimer.

Soțul Barbarei Windsor a rămas impresionat în urma licitației. "Este un tribut adus Barbarei, să vezi că fiecare lucru care este asociat cu acea scenă celebră adună bani pentru oamenii care suferă de Alzheimer", a declarat Scott Mitchell, soțul actriței. Tot el a continuat: "Sutienul costumului ar fi trebuit să îi stea bine pe corp, dar a zburat... Deci n-a fost așa".

Un reprezentant al licitației, Kerry Taylor, a spus că cererea pentru a cumpăra acel costum cu bikini și sutien, purtat de Barbara Windsor, a fost extrem de mare. "Foarte mulți fani ai seriei 'Carry On' și oameni care au iubit-o nespus pe actriță au fost interesați să achiziționeze acel costum de baie. În cariera ei îndelungată, actrița s-a făcut remarcată ca fiind un om cu picioarele pe pământ, avea un umor incredibil și calități artistice impresionante", a spus acesta.

"Barbara Windsor a fost o profesionistă. Mi se pare normal să văd că o pereche de bikini care a cauzat un moment jenant în timpul filmărilor s-a vândut acum pentru o cauză nobilă", a mai spus Kerry Taylor.

Kate Lee, cel care conduce asociația unde vor ajunge banii, a declarat: "Barbara Windsor a inspirat foarte mulți oameni atunci când a vorbit deschis despre boala ei. Suntem incredibil de recunoscători să avem acest suport".

Au fost mai multe astfel de costume purtate de actriță în timpul filmărilor, dar acesta a fost singurul exemplar rămas, recuperat din gunoi acum mult timp.

Barbara Windsor a murit la vârsta de 83 de ani

Barbara Windsor a murit în decembrie 2020 la vârsta de 83 de ani. Ea s-a făcut remarcată pentru rolurile din serialul "EastEnders" şi din nouă filme din seria "Carry On". O fotografie din faimoasa scenă din "Carry On Camping” a fost expusă și în timpul serviciului funerar, alături de citatul cu vorbele ei: "Acea imagine mă va urmări până la final”, a relatat BBC.

Adolescentul care a absolvit liceul și facultatea în aceeași săptămână.Cum arată Mike Wimmer, tânărul de o inteligență s... Cum sună un anunț matrimonial din 1909. Iată cum își căuta un tânăr soție, în urmă cu 112 ani - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x