Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții: "Din septembrie, vom asista la o prăbușire"

Copilul din India, care ar fi prezis în anul 2019 pandemia de coronavirus, vine cu alte declarații, potrivit cărora după această încercare dificilă urmează un alt dezastru pentru Omenire. Indianul Abhigya Anand povestește, într-un nou video publicat pe internet, că un dezastru economic mondial sau un război de amploare vor apărea în anul care urmează.

Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții

Captură video

Abhigya Anand este astrologul indian de 14 ani despre care unii spun că ar fi prezis pandemia de coronavirus, încă din vara anului trecut. Copilul este contestat de numeroși specialiști care susțin că acesta ar fi, de fapt, un impostor. Indianul a acuzat în repetate rânduri că este cenzurat, întrucât clipurile sale au fost scoase pe de internet.

Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții: "Din septembrie, vom asista la o prăbușire"

Citește și:

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

Copilul care ar fi prezis pandemia încă din 2019: Război sau prăbușire economică mondială, printre predicții

Potrivit ilmessaggero.it, în ultimul video realizat, Abhigya Anand spune că finalul pandemiei va aduce alte dezastre în lume, un posibil război sau probleme economice la nivel mondial.

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani. Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand în ultimul clip realizat.

video

Indianul susține că noile probleme la nivel mondial vor începe din luna septembrie și se vor încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri