Antena Căutare

Andreea Tonciu, naștere dificilă! Mama vedetei: ”Au fost niște probleme, al doilea caz pe care l-a întâlnit domnul medic în cariera sa”

Fosta asistentă TV, Andreea Tonciu a născut miercuri dimineața o fetiță de nota zece. Emoționată, proaspăta mămică a plâns când și-a ținut micuța la piept.

Fosta asistentă TV, Andreea Tonciu a născut miercuri dimineața o fetiță de nota zece. Emoționată, proaspăta mămică a plâns când și-a ținut micuța la piept.

Deși trebuia să vină pe lume peste aproximativ o săptămână, Rebecca Ana-Maria a ales să îi surprindă pe părinții și medicul Andreei.

O naștere cu multe complicații

Mama Andreei Tonciu a dezvăluit faptul că fiica sa a trecut printr-o naștere cu multe complicații. ”Au fost niște probleme, al doilea caz pe care l-a întâlnit domnul medic în cariera sa”, a explicat femeia la Antena Stars.

Totul s-a terminat însă cu bine, iar micuța și proaspăta mămică se află în afara oricărui pericol. Vedeta va mai sta câteva zile în spital, apoi își va lua micuța acasă, acolo unde i-a pregătit o cameră colorată desprinsă din povești: cu sute de jucării și hăinuțe.

S-a întâlnit după zece de ani cu fostul iubit, iar bărbatul nu a recunoscut-o! Motivul? O tânăra a „topit” 50 de kilogra... Cine vor fi nașii micuței Rebecca, fetița Andreei Tonciu. Nașa a fost lângă vedetă în momentul nașterii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x