Căutare Live

Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei

Angela Coffman a dezvăluit că face tot ce ține de ea ca să economisească bani. A decis inclusiv să renunțe la utilizarea hârtiei igienice, lucru care i-a adus mult critici.

Angela Coffman a dezvăluit că face tot ce ține de ea ca să economisească bani. A decis inclusiv să renunțe la utilizarea hârtiei igienice, lucru care i-a adus mult critici

Captura Youtube

Femeia din Kansas City, Missouri, susține că taie bucăți de pânză pentru ca familia ei să le folosească, apoi le spală și le reutilizează.

Într-un interviu pentru Extreme Cheapskates de la TLC, Angela a declarat: ”Avem un mic coș în care ținem micile servețele de toaletă, unde le punem și pentru a le putea spăla mai târziu.

Citește și: 5 cărți de educație financiară pe care orice femeie trebuie să le citească

”Hârtia igienică din comerț pur și simplu nu e ceva de care să nu mă pot lipsi. Fiind o familie din clasa de mijloc care are un venit bun, nu ar trebui să îndatorez pentru a cumpăra hârtie igienică.

Citește și: Bărbatul care nu s-a mai spălat de 67 de ani. Care e starea lui de sănătate după consultul medicilor

Folosim șervețelele noastre de pânză de mai bine de cinci ani. Folosirea hârtiei igienice din material ne ajută să economisim peste 20 de dolari pe lună, într-un an însumează până la 240 de dolari.

Ce spune familia despre metoda Angelei Coffman

Cu toate acestea, nu toată lumea este convinsă de metoda neobișnuită a Angelei.

”O persoană mi-a spus că nu își poate ”contamina mașina de spălat. A trebuit doar să râd pentru că, dacă știi ceva despre bacterii, cunoști că nu există nicio modalitate de a supraviețui acestor condiții dure. Deci contaminarea nu este deloc o problemă”, a explicat femeia.

Citește și: A găsit pe stradă un câine cu un bilet suspect lângă el. Ce scria acolo a făcut-o pe o tânără să ceară ajutor

Nu doar prietenii Angelei și-au exprimat îngrijorarea pentru metoda ei, ci și soțul. El recunoaște că inițial a fost reticent, însă a realizat în timp că nu este atât de rău.

”Când Angela mi-a sugerat pentru prima dată să folosim șervețele din material în locul hârtiei igienice am fost puțin sceptic. Dar acum m-am obișnuit, este mai reconfortant să ai ceva solid în mână decât chestii din hârtie.”, a spus bărbatul, conform The Sun.

Bărbatul care nu s-a mai spălat de 67 de ani. Care e starea lui de sănătate după consultul medicilor... Femeia care a trecut de la anorexie la culturism. Cât s-a transformat corpul ei și cum arată acum...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x