Antena Căutare

Apocalipsa este aproape. Cercetătorii au început să caute soluții pentru salvarea speciei umane!

Din fericire pentru noi, oamenii de știință sunt foarte interesați să găsească metode pentru a ne salva de scenariile apocaliptice realiste. Doi dintre ei, astrofizicienii Michael Hahn și Wolf Savin, și-au unit cunoștințele pentru a găsi câteva planuri de supraviețuire aplicabile

Din fericire pentru noi, oamenii de știință sunt foarte interesați să găsească metode pentru a ne salva de scenariile apocaliptice realiste. Doi dintre ei, astrofizicienii Michael Hahn și Wolf Savin, și-au unit cunoștințele pentru a găsi câteva planuri de supraviețuire aplicabile.

Articolul a fost publicat pe Nautilus și explorează un viitor în care Soarele ar face Pământul mult prea fierbinte pentru a fi locuibil. „Peste 500 de milioane de ani, niciun om nu va rămâne pe suprafața Terrei. Cel puțin, nu în afara unui mediu ipotetic controlat. 1,5 miliarde de ani de acum, chiar și polii vor fi prea fierbinți și nici măcar gândacii nu vor supraviețui”.

În fiecare an, intensitatea luminii solare crește cu 10%. Asta duce la o creșterea a temperaturii terestre, ceea ce, de asemenea, generează procese prin care e înlăturat dioxidul de carbon din atmosferă, acesta fiind principalul scut de căldură. Fără el, temperatura medie a Pământului ar fi de -18 grade Celsius, comparativ cu cele 17 grade pe care le avem în momentul de față. Presupunând că o schimbare climatică catastrofală nu ne distruge instantaneu, Soarele va crește în intensitate atât de mult, încât cea mai mare parte din dioxidul de carbon va dispărea.

Află ce ar trebui să facem ca să supraviețuim Apocalipsei.

Descoperire uriaşă! Uită tot ce ştiai despre Marte! Substanţa de care s-a aflat acum schimbă tot. E dovada clară că exis... Filmarea care a băgat în sperieți întreaga planetă. "A apărut brusc în calea mea și a dispărut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x