Antena Căutare

Are doar nouă ani, dar câștigă un milion de dolari anual! Ce face puștiul care a uimit o lume întreagă

În timp ce alți copii de vârsta lui ”tocesc” tabletele de ultimă generație primite cadou de la părinți, Evan, un puști de nouă ani, câștigă nu mai puțin de un milion de dolari pe an din promovarea jucăriilor.

În timp ce alți copii de vârsta lui ”tocesc” tabletele de ultimă generație primite cadou de la părinți, Evan, un puști de nouă ani, câștigă nu mai puțin de un milion de dolari pe an din promovarea jucăriilor.

Evan își petrece doar câteva ore pe zi înregistrând clipuri pe Youtube, pe canalul său EvanTube, ce reușește să genereze venituri de peste un milion de dolari annual.

Lansat în 2011, ca un simplu proiect, EvanTube s-a bucurat, în scurt timp, de succes total, iar în scurt timp a început să aducă primii bani. Acum, însă, poate fi considerat o adevărată afacere, căci tânărul care primeşte cele mai noi jucării despre care vorbeşte timp de câteva minute reușește să câștige pe an numai puțin de un milion de dolari.

Puștiul care are trei conturi de Youtube EvanTubeHD, EvanTubeRaw şi EvanTubeGaming este ajutat de către tatăl său, Jared, care filmează şi apoi editează clipurile ce urmează să fie postate online.

Desprins din filmele SF! Un băiat își rotește capul la 180 de grade! Imaginile au făcut înconjurul lumii... FOTO: E însărcinată în aproape șapte luni și ridică greutăți cu ușurință! Cum arată femeia care face senzație pe rețelel...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x