Căutare Live

Arsenie Boca a ascuns mesaje cutremurătoare în picturile sale din biserica Drăgănescu! Ce anume îi înfioară pe credincioși?

Dezvăluiri uimitoare făcute de părintele Lucian, cel care are grijă de Testamentul lui Arsenie Boca! Detalii sunt cu adevărat cutremurătoare!

Dezvăluiri uimitoare făcute de părintele Lucian, cel care are grijă de Testamentul lui Arsenie Boca! Detalii sunt cu adevărat cutremurătoare!

Părintele Lucian slujește de 18 ani în biserica pictată de Arsenie Boca. Alungat de la mănăstirea Prislop, cel denumit și „Sfântul Ardealului” și-a găsit liniștea la această biserică, unde a petrecut mai bine de 15 ani pictând-o.

Picturile din biserica de la Drăgănescu sunt unice și șochează pe unii dintre credincioși.

„Este un loc aparte fiindcă încă de pe vremea în care Arsenie Boca trăia veneau aici mulți credincioși pentru a căuta sfat și alinare”, a mărturisit acesta.

Părintele Lucian a prezentat o parte dintre picturile pe care Sfântul Ardealului le-a realizat și în care regăsim mesjae puternice despre omul modern.

ORA DE IARNĂ 2017. Când se trece la ora de iarnă. Vom dormi mai mult cu o oră! Cum ne va afecta viața

Tot aici, Arsenie Boca a pictat viața Sfântului Ștefan cel Nou și a scris data prăznuirii acestuia: 28 noiembrie. Este totodată și ziua în care iubitul părinte s-a stins din viață. Simplă coincidență sau profeție curată?

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce mesaje a ascuns Arsenie Boca în picturile sale!

Nuntașii petreceau și se simțeau bine atunci când mireasa le-a făcut tuturor o surpriză uriașă! Femeia i-a hipnotizat pe... O nouă schimbare pe reţeaua de socializare a momentului! Paginile de Facebook vor putea folosi funcţia Stories...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x