Antena Căutare

Aşa arată cel mai gras om din lume! Este atât de mare, încât s-au îndoit instrumentele medicilor pe masa de operaţie

Cel mai gras om din lume, Andrés Moreno, care a ajuns să cântărească 435 de kilograme, a fost operat cu succes de medicii din Guadalajara, într-o intervenție în care nu au apărut complicații.

Cel mai gras om din lume, Andrés Moreno, care a ajuns să cântărească 435 de kilograme, a fost operat cu succes de medicii din Guadalajara, într-o intervenție în care nu au apărut complicații.

Starea lui Andrés Moreno "este stabilă" în urma operației care a durat o oră și jumătate, nu trei cum prevăzuseră inițial medicii, a declarat presei José Castańeda, specialistul în obezitate care a condus echipa de chirurgi. Pacientul a fost supus pe 28 octombrie unui bypass gastric, o procedură recomandată celor care suferă de obezitate morbidă.

Castańeda a precizat că medicii s-au confruntat cu incidente considerate 'normale' la o intervenție chirurgicală practicată unui pacient cu greutate excesivă. "Nu a fost deloc ușor, s-au îndoit câteva instrumentele și a trebuit să folosim două echipamente de anesteziere când în mod normal utilizăm unul singur", a explicat el.

Mănâncă asta timp de cinci zile și vei slăbi trei kilograme! Dieta minune care te va face să arăți ca o zeiță!

Echipa de cinci medici condusă de Castańeda a utilizat tehnica laparoscopică puțin invazivă pentru a tăia trei sferturi din stomacul lui Moreno, pentru ca acest organ să funcționeze ca un tub. Ei au secționat apoi duodenul pentru a-l conecta cu o parte din intestin, pancreasul și vezica biliară, ceea ce va modifica procesul digestiv.

'Andrés va mânca mai puțin, va avea o nouă absorbție deoarece alimentele nu vor mai fi resorbite într-un intestin lung de cinci metri, iar după un an va reuși să piardă din greutate", a declarat Castańeda. Dacă nu vor apărea complicații, într-un an Moreno va reuși să slăbească circa 323 de kilograme și va ajunge să cântărească între 75 și 80 de kilograme, greutatea ideală pentru o persoană care are 1,75 m înălțime, a spus el.

Moreno va ieși din spital la o săptămână după operație și se va putea întoarce în localitatea sa natală, Sonora, cu obligația de a reveni la spital la fiecare trei luni pentru vizita medicală. În următoarele luni, se va hrăni doar cu alimente sub formă lichidă.

Înainte de operație el a declarat că visează să aibă o viață normală și să înființeze o fundație pentru cei care suferă de obezitate în Mexic.

Sursa: agerpres.ro

Nu e de joacă, se vor răzbuna pe tine în cel mai crunt mod posibil! Uite care sunt cele mai diabolice zodii!... Iată cea mai grea întrebare din chestionarele auto. Pare imposibil de rezolvat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x