Antena Căutare

Aşa poţi câştiga şi tu la LOTO! Iată algoritmul care te ajută să alegi combinaţiile norocoase!

Un matematician brazilian a făcut o descoperire incredibilă! El susţine că loteria nu are legătură cu norocul, ci ţine de un algoritm.

Un matematician brazilian a făcut o descoperire incredibilă! El susţine că loteria nu are legătură cu norocul, ci ţine de un algoritm.

Renato Gianella a realizat un studiu intutulat "Geometria Norocului: Numerele de la loto urmează un model predictibil" prin care demonstrează că oricine poate afla numerele câştigătoare la loto dacă urmează un model ce ţine de Legea Numerelor Mari. Potrivit acesteia, există unele combinaţii care au mai multe şanse să fie extrase.

Spre exemplu, matematicianul susţine că a folosi în combaţii doar numere mici, de la 1 la 9, îţi scade drastic şansele de a câştiga.

Renato are şi un site care te ajută să găseşti numerele norocoase. Însă, e necesar ca utilizatorul să aibe cunoştinţe solide de matematică.





Pe când Perla Mării Negre era plină de suedeze! Presa britanică a publicat CLIPUL de promovare din '66 a litoralului rom... Feriţi-vă! Acesta este locul de pe Terra unde au dispărut cele mai multe avioane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x