Antena Căutare

Au angajat un videograf pentru nunta lor, dar nu se așteptau la ce au găsit în imagini. Ce a filmat, de fapt, acesta e de necrezut

Un cuplu de proaspăt însurăței a avut un șoc atunci când a urmărit imaginile needitate de la propria nuntă. Deși visau la un videoclip emoționant, bărbatul care a filmat întreg evenimentul a avut o altă idee.

colaj foto mire si mireasa nunta Galerie
Un cuplu de proaspăt însurăței a avut un șoc atunci când a urmărit imaginile needitate de la propria nuntă. Deși visau la un videoclip emoționant, bărbatul care a filmat întreg evenimentul a avut o altă idee. | Profimedia

Lois și soțul ei, Lee, au rămas muți de uimire când au urmărit imaginile needitate de la propria lor nuntă. Bărbatul care a filmat întreg evenimentul le-a trimis, videoclipul înainte de a-l retușa, iar ceea ce au auzit i-a făcut să regrete cele 1,600 de lire scoase din buzunar pentru a-l plăti pe „profesionist”, transmite dailymail.co.uk.

Citește și: Doi bătrâni de 78 de ani s-au căsătorit la 60 de ani după ce părinții le-au interzis acest lucru. Ce au dezvăluit

Ce a observat cuplul de proaspăt căsătoriți pe imaginile needitate de la propria nuntă

Lois Ghost-Adderley și soțul Lee, ambii în vârstă de 28 de ani, din Shepherdswell, Kent, au fost uimiți după ce videoclipul needitat filmat în cea mai importată zi din viața lor le-a fost trimis de către videograful lor, James David.

În clip, bărbatul poate fi auzit înjurându-i pe toți pe care îi filma și judecând-le fiecare gest. Mai mult, la un moment dat, aceasta se întreabă retoric: „ce naiba este în neregulă cu acești oameni”, potrivit sursei.

Deși a părut un adevărat profesionist pe parcursul evenimentului, comportamentul lui a ieșit la iveală abia după ce acesta a trimis cuplului materialul brut, la un an după nuntă. Cei doi s-au căsătorit în august 2021 și au primit materialul, la scurt timp după aceea.

Cu toate acestea, când imaginile au sosit, perechea nu a fost complet mulțumită de pachetul în valoare de 1.600 de lire sterline pe care îl comandase.

„Am rezervat compania în ultimul moment, dar am primit videoclipul înapoi foarte repede. Am avut niște neclarități, deoarece multe din imagini erau cu invitații și foarte puține cu membri din familia mea”, a povestit mireasa pentru sursa menționată.

Cu toate acestea, mirii erau încă mulțumiți de rezultatul final. Totul până când, la puțin timp peste un an, în octombrie 2022, cuplul, care aștepta atunci primul copil, a fost contactat de domnul David pentru a-i anunța că le va șterge videoclipul de pe un site de partajare. Aceștia au profitat atunci de șansa de a solicita un alt clip foarte important care lipsea din filmarea originală.

„A spus că îl are și că, de fapt, ne-ar putea trimite toate filmările brute pentru încă 100 de lire sterline”, a mai adăugat aceasta.

Toate bune și frumoase până când au vizionat, în sfârșit, imaginile și astfel l-au putut auzi pe videograf cum îi înjura pe invitați și o întreba pe iubita lui, fotograf, „ce e în neregulă cu oamenii aceștia?”.

Contactat de către publicație pentru a comenta situația, bărbatul și-a asumat responsabilitatea, și-a cerut scuze și a spus că astfel de situații se mai întâmplă.

Citește și: Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. Ce a descoperit

Ce este creatura bizară cu corp de om și piele albastră din apropierea unui bazin. Localnicii susțin că au văzut lucruri... Iluzie optică. Animalul pe care îl vezi pentru prima dată în imagine îți dezvăluie secrete ascunse despre personalitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x