Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu oamenii care și-au achiziționat case cu doar un euro, în Italia: ”Nu am avut parte de surprize neplăcute!”

Vestea că autoritățile din Sicilia au scos la vânzare locuințe la prețul de doar un  euro a făcut înconjurul lumii, iar acum, la câteva luni de atunci, doi tineri care și-au cumpărat o astfel de casă au vorbit despre problemele cu care s-au confruntat. 

Ce s-a întâmplat cu oamenii care și-au achiziționat case cu doar un euro, în Italia: ”Nu am avut parte de surprize neplăcute!”

Să-ți cumperi o casă nouă cu doar un euro și să începi o viață nouă în Sicilia însorită părea o idee excelentă. Ba chiar prea bună ca să fie reală. Chiar și așa, însă, informația s-a răspândit rapid, iar numeroase persoane s-au arătat dornice să-și cumpere o locuință de doar un dolar, locuințe aflate în zone depopulate din Italia.

Deși informația a făcut rapid înconjurul lumii, ulterior nu s-a mai știut nimic despre cumpărători. Până acum, însă, căci jurnaliștii de la CNN au stat de vorbă cu doi tineri care și-au cumpărat o locuință în Mussomeli.

Morgdane Guihot și soțul ei, care trăiesc în apropiere de Nantes, Franța, au cumpărat o casă în Mussomeli, un orășel frumos, situat chiar în inima Siciliei.

Cei doi, în vârstă de 27, respectiv 31 de ani, au sperat ca locuința din inima Siciliei să devină a doua lor casă, mai ales că au renovat-o așa cum și-au dorit și s-au ocupat singuri de toate lucrările.

”Trebuie doar să mai terminăm baia. Amândoi suntem arizani și ne-am ocupat singuri de tot. E grozav să vedem casa noastră cu două camere că prinde viață din nou.”, a precizat Morgdane, care a mărturisit că au o terasă fabuloasă de 15 metri.

De asemenea, ea spune că vor folosi imobilul ca locuință de vacanță, unde vor veni cu cei doi copii de Crăciun și în vacanța de vară.

”Când am decis să investim într-o a doua casă ne-am gândit că e mai convenabil față de prețurile scumpe din Franța. Ne-a cucerit, însă, farmecul locului, dar și faptul că locuitorii sunt atât de primitori.”, a mai spus femeia, care a precizat, de asemenea, că e încântată: ”Orașul e aproape de destinații siciliene frumoase și nu este izolat față de alte sate. Aici ai tot ce ai nevoie, magazine, supermarketuri.Chiar poți să duci un stil de viață mișto.”, spune femeia.

Cei doi au mărturisit că nu au avut parte de surprize neplăcute, iar fetele de la agenția imobiliară i-au ajutat cu toate documentele și chiar și cu traduceri.

De asemenea, un om de afaceri din Belgia a fost atras de ideea de a achiziționa o locuință la un dolar, însă acesta a mărturisit că adevărul a fost altul.

”O să fiu sincer, nu am cumpărat o casă la un euro. Ni s-au arătat vreo 25 de case vechi, care aveau nevoie de reparații mari, însă am ales să cumpăr o casă cu trei dormitoare, pentru care am plătit 10.000 de dolari. Am investit mult în renovarea ei, dar acum sunt mândru că cei trei copii ai mei vor avea unde să vină chiar și peste 20 de ani.”, a povestit omul de afaceri din Belgia, potrivit CNN.

Vremea mult prea caldă pentru luna noiembrie prelungeşte sezonul chefalului: ”Sunt pescar din 1983, dar așa ceva n-am ma... Agent de pază, condamnat după ce a obligat fete pe care le prindea că fură din magazin să întrețină relații intime cu el...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x