Antena Căutare

Au sunat-o să îi facă reclamă la produse, dar au chemat poliția! Uite ce s-a întâmplat acolo!

Un operator de la un call center a reușit să salveze viața unuia dintre posibilii clienți, chiar dacă acesta se afla la peste 1000 de kilometri distanță.

Un operator de la un call center a reușit să salveze viața unuia dintre posibilii clienți, chiar dacă acesta se afla la peste 1000 de kilometri distanță.

Tina Garcia, un angajat al unei companii de nutriție din Las Vegas, tocmai sunase la un potențial client, pentru a prezenta produsele și serviciile companiei. Atunci, operatorul de la call center a auzit o femeie strigând după ajutor și implorând să i se cruțe viața.

Dându-și seama că nu este vorba despre o glumă, angajații companiei au sunat la poliție. Au sunat la ofițerii din statul de unde era victima (Oregon), pentru ca poliția să intervină cât mai repede.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, aceștia au văzut cum un bărbat încerca să sufoce o femeie, cea pe care compania de nutriție tocmai o sunase. Victima avea telefonul în buzunar și nu și-a dat seama că acesta era deschis și că cineva auzea tot ceea ce se întâmplase.

Dovada clară că EXISTĂ! Clipul video pe care astronomii nu l-au putut explica! Zeci de mii de oameni s-au speriat de moa... „Tot satul a văzut STRIGOIUL”! În România există un loc blestemat unde o CREATURĂ îi sperie pe toți! „Dispare doar dacă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x