Antena Căutare

Samantha Hoult bea 12 beri și un litru de vodkă pe zi atunci când medicii i-au zis că va muri. Cum arată acum

Samantha Hoult a trecut printr-o transformare uluitoare după ce medicii i-au zis că o să moară dacă mai bea un singur pahar de alcool. Azi, femeia e de nerecunoscut.

Samantha Hoult ținând niște halbe de bere în mâini Galerie
Samantha Hoult obișnuia să bea 12 beri și un litru dr vodkă pe zi | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei femei din Cairns, Australia. Avea doar 14 ani atunci când a început să consume alcool și la vârsta majoratului ajunsese să bea cantități îngrijorătoare, în fiecare zi.

Anii au trecut, alcoolismul s-a agravat și tânăra a ajuns să bea 12 beri pe zi și o sticlă de 1,25 litri de vodkă zilnic. Uriașele cantități consumate au afectat-o din plin și, după câțiva ani, sănătatea sa a început să fie tot mai fragilă.

Cum arată azi femeia care obișnuia să bea 12 beri și un litru de vodkă pe zi

La vârsta de 27 de ani, Samantha Hoult a ajuns la spital și, după numeroase invetigații medicală, doctorii i-au spus că ar putea să moară dacă mai bea un singur pahar de alcool.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

„Ficatul meu ceda și medicii mi-au zis că sunt norocoasă că încă mai sunt în viață. Mi-au explicat că o singură bere ar putea să mă omoare. Fiindcă am început să consum alcool de la o vârstă atât de fragedă nu am știut cum să gestionez dependența sau problemele vieții fără să mă afund în băuturi”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Samantha Hoult pe patul de spital

Samantha Hoult, în momentul în care a ajuns la spital

Samantha Hoult a mai povestit faptul că, deși obișnuia să bea cu prietenii, aceștia știau să se oprească la timp. Pentru ea însă, lupta a fost pierdută și astfel a ajuns să se confrunte cu o formă severă de alcoolism, ce i-a pus viața în pericol. A reușit să termine liceul și chiar a început și o școală de asistente, pe care însă a abandonat-o.

Citește și: Schimbările care apar în corp sunt uimitoare. Ce se întâmplă dacă renunți la alcool. Ce spun specialiștii

Și-a pierdut numeroase locuri de muncă și a ajuns chiar să nu își mai plătească facturile, ca să aibă bani de alcool. În fiecare zi, pentru dependența sa, lăsa la magazin incredibila sumă de 150 de dolari. Apoi, situația a devenit tot mai gravă: s-a ales cu leziuni din cauza căzăturilor cauzate de beție, și-a pierdut permisul de conducere, familia și prietenii s-au distanțat de ea și a ajuns singură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când ficatul a început să îi cedeze și a ajuns la spital, medicii i-au zis tinerei că mai are 30 de minute la dispoziție ca să meargă la Urgențe, pentru ajutor de specialitate. Avea doar 27 de ani atunci când s-a întâmplat asta. A fost pusă imediat pe perfuzii și i s-au administrat tratamente pentru a elimina toxinele din ficat, într-o luptă contra cronometru.

„După o săptămână de spitalizare am fost trimisă acasă și de acolo am început un nou stil de viață. Medicii mi-au zis că dacă mai beau voi muri”, a explicat Samantha Hoult, care ulterior a solicitat ajutor specializat, a mers la psiholog și astfel a reușit să își învingă dependența, chiar dacă a procesul a fost unul lung și incredibil de dificil.

Azi, australianca are 34 de ani și nu a mai consumat alcool de ani mulți, reușind astfel să devină un exemplu de ambiție și curaj pentru oameni din întreaga lume.

(P) Top 9 cele mai spectaculoase plaje din Europa... ”Băiatul în rochie” care a decis să poarte fuste la 26 de ani. De ce a renunțat la pantaloni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x