Antena Căutare

Bani, bani, bani mulți pentru nativii din Scorpion! Horoscopul carierei, în perioada 8 - 14 iunie!

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul carierei pentru săptămâna 8 - 14 iunie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O săptămână care ne învaţă să comunicăm mai bine cu cei dragi. Avem adaptibilitatea de a înţelege mai bine pe cei din jur, de a rezolva probleme şi avem şansa de a reuşi în ceea ce ne-am propus.

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul carierei pentru săptămâna 8 - 14 iunie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars.

O săptămână care ne învaţă să comunicăm mai bine cu cei dragi. Avem adaptibilitatea de a înţelege mai bine pe cei din jur, de a rezolva probleme şi avem şansa de a reuşi în ceea ce ne-am propus.

Cât despre partea financiară, sunt zodii la care banii trag precum un magnet! Detalii despre fiecare zodie în parte, în materialul video de mai sus!

Horoscopul dragostei vine cu surprize uriaşe! Taurii fac schimbări radicale în viaţă, iar Berbecii sunt foarte îndrăgost... Ai şi tu linia aceasta în palmă? Află ce semnificaţie interesantă are! Puţine persoane ştiu ce "secret" ascund...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x