Antena Căutare

Bărbatul care urmărește ciudățenii noaptea a văzut pe o cameră dintr-un câmp o ființă bizară | VIDEO

Donald Bromley supraveghează zi de zi anumite zone din Redgate, Montana, acolo unde noaptea a surprins o apariție bizară pe camerele de supraveghere. Vânătorul a distribuit imaginile în mediul online. Ce a putut să vadă în toiul nopții.

Bărbatul care urmărește ciudățenii noaptea a văzut pe o cameră dintr-un câmp o ființă bizară | VIDEO Galerie
Donald Bromley supraveghează zi de zi anumite zone din Redgate, Montana, acolo unde noaptea a surprins o apariție bizară pe camerele de supraveghere. Vânătorul a distribuit imaginile în mediul online. Ce a putut să vadă în toiul nopții. | Patrick W. Cutler/Youtube

Zona respectivă este cunoscută drept “„hotspot OZN”. Credincioșii din oraș cred cu tărie că zona respectivă din Montana este un far pentru activități paranormale și extraterestre.

Bărbatul susține că are dovezi ale vieții extraterestre după ce camera sa de vânătoare a înregistrat o figură goală „cu cap bulbucat” care trecea printr-un punct al ONZ-urilor.

Camerele de filmat au surprins un umanoid gri care se aruncă în jurul unui câmp din zona rurală Redgate din Montana, SUA. Vânătorul care a făcut fotografia, Donald Bromley, a spus că inițial a crezut că este o persoană, dar cu cât se uita mai mult la imagine, s-a convins într-un final că are origini extraterestre, relatează The Sun Online.

Ce a surprins pe camerele de supraveghere în câmp gol. Umanoidul l-a înspăimântat

Camera lui Donald a fost instalată în Redgate, care se află într-un oraș numit Deer Lodge din Montana, despre care credincioșii susțin că este un far pentru observații OZN și experimente din afara acestei lumi. Vorbind cu postul local KXLF, martorul „extraterestrului gol” a spus: „Cu cât mă uit mai mult la asta este pur și simplu ciudat, cu capul bulbos, poți spune că nu are haine, este un fel de ființă transparentă.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Donald Bromley susține că locuitorii de la Redgate au văzut obiecte „cu adevărat bizare” apărând din cer. Alte așa-zise mistere din zonă includ mașini care blochează drumurile locale fără motiv și un gospodar care își pictează poarta cu sângele familiei sale pe care a ucis-o. Aceste locuri îl facă să creadă că este o activitate paranormală în zonă, potrivit mirror.co.uk.

Patrick Cutler, un alt om care locuiește în apropiere, realizează un documentar despre incidentele inexplicabile din zonă. Anchetatorul și realizatorul de film a spus că imaginea lui Donald este doar una dintr-o „serie de evenimente misterioase” pe care localnicii le-au văzut.

Citește și: Creatură cu chip de om și corp de animal, care a terifiat un oraș. Poliția s-a sesizat imediat pentru a descoperi ce este de fapt

„Sunt mult mai multe de spus decât își dau seama oamenii”, a spus Cutler pentru The Sun Online. Un raport al Pentagonului din luna iunie a anului 2021 le-a dat speranță observatorilor, deoarece biroul a recunoscut pentru prima dată că există lucruri pe care agenția de apărare nu le poate explica.

Acest lucru vine la mai puțin de o lună după ce un raport al NASA a sugerat că formele de viață extraterestre ar fi putut vizita deja Pământul. Organizația a spus că, deși nu a găsit încă vreo dovadă credibilă a vieții extraterestre, „nu sunt închise posibilitățile” ca extratereștrii să existe.

Citește și: A făcut o fotografie la întâmplare, dar a încremenit când a dat zoom. Ce era creatura care apărea în colțul imaginii

A fost descoperită o oală veche cu însemne ascunse, nave spațiale și hainele unei civilizații dispărute

Într-o colecție de e-mailuri, un oficial NASA a spus că cele mai vechi înregistrări extraterestre „sunt probabil din 1.440 î.Hr. sau nu depind de știința și comentariile pe care le credem”.

Aceasta a fost scrisă în legătură cu „misterul nerezolvat” al unei oale din China, care datează din anul 7000 î.Hr. Proprietarul său a cerut Nasa o opinie de specialitate cu privire la „opera de artă OZN” a vasului, care descrie un limbaj simbolic, semnificații ascunse, nave spațiale futuriste și haine dintr-o civilizație dispărută.

Citește și: Cristina Ryan, femeia care jura că a văzut un mic dinozaur în curtea ei. Ce au surprins camerele de supraveghere ale locuinței

Oficialul a răspuns: „Da, dacă aș fi un extraterestru care a vizitat pământul, să zicem acum 7.000 de ani sau oricând, și eu aș lua în fața mea un lucru simplu, cum ar fi o oală de lut, pentru a-mi înregistra vizita în mai multe „limbi” sau simboluri și dimensiuni și tehnologii... inclusiv 1D, 2D, 3D, 4D, 5D și dincolo de orice înțelegere aici acum.”

Un șeic din Dubai îi va plăti fostei soții o sumă uriașă, după divorț. Despre ce avere colosală e vorba și cum arată fem... Păreau un cuplu fericit, în ciuda diferenței de vârstă de 21 ani. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Ce a păți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x