Live acumFilm: Joc periculos
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Bărbatul de 61 de ani, căsătorit și cu trei copii, care poartă fustă și tocuri. Ce spune soția lui

Mark Bryan este inginerul de robotică care a luat cu asalt internetul după ce s-a aflat că merge zilnic pe tocuri și în fustă la birou.

Mark Bryan, bărbatul de 61 de ani, căsătorit și cu trei copii, care poartă fustă și tocuri

Instagram

Mark Bryan este unul dintre acei oameni care nu țin cont de stereotipurile de gen și nici de limitele impuse de societate și care face orice îi stă în putință să se simtă liber.Bărbatul de origine americană locuiește în Germania și lucrează ca inginer de robotică. Este un bărbat ca oricare altul, exceptând faptul că adoră să poarte tocuri și să se îmbrace în fuste pentru că, spune el, aceste lucruri îl ajută mult să facă față provocărilor zilnice.

Obiceiurile vestimentare ale lui Mark Bryan nu au legătură cu sexualitatea

Inginerul a început să poarte fuste și tocuri încă de când se afla în facultate. Acesta are și un cont de Instagram unde pune mereu poze pentru a le arăta celor care îl urmăresc ce fel de ținute poartă atunci când iese din casă.Mark se descrie ca fiind un bărbat puternic, căsătorit și fericit cu relația pe care o are, care iubește mașinile, femeile frumoase, dar care are tocuri și fuste în ținutele zilnice.

Atât soția cât și cei trei copii îl susțin necondiționat. Mark i-a asigurat încă de la început că alegerile sale vestimentare nu au nicio legătura cu sexualitatea sa. Bărbatul poartă mereu haine masculine în apartea de sus a corpului, dar întodeauna fuste și tocuri în partea de jos, pe care are grijă să le asorteze fără cusur.Mark vrea ca toată lumea să înțeleagă că nu contează ce haine porți, că obiectele vestimentare nu sunt despre gen.


Recomandari