Antena Căutare

"Barbatul gravid" s-a despartit de sotie

Thomas Beatie, care este cunoscut in lumea intreaga drept “Barbatul gravid”, a anuntat recent ca s-a despartit de sotia sa, cu care era casatorit de noua ani de zile.

Thomas Beatie, in varsta de 38 de ani, a dezvaluit ca s-a despartit de sotia sa, in timp ce se afla la filmarile pentru show-ul "Doctorii", difuzat pe postul TV CBS. Barbatul a mai recunoscut ca a avut cea din urma interventie chirurgicala, care l-a transformat definitiv din barbat in femeie.

"Nancy inca nu m-a vazut. La fel ca toate casniciile, avem suisurile si coborasurile noastre, iar acum trecem printr-un moment mai dificil. In clipa de fata suntem despartiti", a marturisit el in cadrul inregistrarii.

Thomas Beatie avea sex feminin la nastere (in 1974) si purta numele de Tracy Lagondino. Insa el afirma ca s-a simtit tot timpul ca un barbat. Atunci cand a ajuns la varsta de 20 de ani, a inceput sa isi faca injectii cu testosteron, datorita carora a inceput sa ii creasca parul pe fata, sa i se ingroase vocea si sa i se modifice organele genitale.

In anul 2002, Thomas a suferit o mastectomie si a devenit, oficial si legal, barbat. Cu toate acestea, el a preferat sa isi pastreze vaginul, uterul si alte organe sexuale feminine, astfel incat cuplul sa poate avea copii (sotia lui suferise anterior o histeroctomie).

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

Un american l-a batut pe managerul unui restaurant din cauza unei felii de rosie... FOTO! Creaturi fascinante, in lumea subacvatica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x