Antena Căutare

Bărbatul transformat în câine a mers pe un traseu cu obstacole| VIDEO. Cum s-a descurcat Toco

Bărbatul care a cheltuit o avere ca să se transforme în Toco, un câine din rasa Border Collie, a încercat primul lui traseu de agilitate canină. Iată cum s-a descurcat.

un barbat imbracat intr-un costum de caine realist care face trucuri pe un traseu cu obstacole Galerie
Bărbatul care a cheltuit o avere ca să se transforme în Toco, un câine din rasa Border Collie, a încercat primul lui traseu de agilitate canină. Iată cum s-a descurcat | Capturi Youtube

În timp ce mulți cred că japonezul care are numele de Toco atunci când poartă costumul de câine, nu este în toate facultățile mintale, el a strâns destul de mulți urmăritori în ultimii ani. Acesta a intrat, pentru prima dată în atenția tuturor, anul trecut, după ce în mediul online au fost distribuite mai multe clipuri cu costumul său de câine incredibil de realist. De atunci, a ținut oamenii la curent cu experiențele pe care le trăiește „în pielea” lui Toco prin intermediul canalului său de YouTube „Vreau să fiu un animal”.

VIDEO | Cum s-a descurcat Toco, bărbatul-câine, la primul lui traseu de agilitate

În ultimele luni, bărbatul care a cheltuit 16.000 de dolari să devină câine și-a cumpărat propria cușcă, în care să doarmă și a împărtășit cum este să mergi la plimbare în lesă pe strâzile din oraș.

Iar acum, japonezul are planuri mari. El a participat la primul său curs de agilitate și le-a arătat internauților cum s-a descurcat, fiind pentru prima, pe traseul cu obstacole.

Citește și: „Mi-ar plăcea să o cunosc”. Bărbatul, care a cheltuit 16.000 de dolari pentru a deveni câine, își caută o parteneră, la fel ca el

După o scurtă sesiunea de „socializare” cu mai mulți câini reali, care au fost vizibili speriați de înfățișarea lui neobișnuită, acesta a mers la primul obstacol. După o primă încercare eșuată de a sărit peste bară, acesta a ajuns pe burtă, ceea ce ar însemna o descalificare automată, a explicat un instructor canin care a analizat imaginile, potrivit unilad.com.

„Nu știu cum se mișcă el în acea construcție, dar este cu siguranță o provocare”, a spus Brianne Farr de la Trinity Border Collies.

Brianne a continuat spunând că ritmul lent al lui Toco care a condus la saltul eșuat, este ceea ce ar reprezenta descalificarea lui dacă va concura într-un turneu real.

Bărbatul-câine a mai încercat apoi să treacă și de alte obstacole din traseul de agilitate, dar nu s-a descurcat strălucit. Dar ca orice alt cățel, nu s-a lăsat afectat de rezultatele sale slabe și la final a oferit câteva trucuri la care este mai priceput.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Bărbatul transformat în câine, filmat la prima plimbare în parc. S-a jucat cu alți patrupezi și a făcut trucuri pentru recompense

În ciuda faptului că a participat la o grămadă de activități pentru câini, Toco a spus anterior că oamenii sunt „dezinformați” cu privire la ceea ce își dorește el cu adevărat.

Vorbind pentru New York Post bărbatul care a cheltuit o mică avere ca să se transforme în câine a spus: „Dorința mea de a fi un animal este ca o dorință de te transforma... o dorință de a fi ceva ce nu sunt”.

Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă ce este greșit în mai puțin de 7 secunde. Care este răspunsul... O femeie a crezut că are o simplă tuse, dar când a ajuns la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x