Antena Căutare

Bere pentru gay, lansata in Mexic

O firma mexicana a pus in vanzare prima bere cu gust de miere destinata comunitatii homosexuale si care va fi comercializata in unele zone din Mexic, dar si in Columbia si Japonia.

"Am iesit pe piata avand la baza ideea de a oferi un produs destinat comunitatii de lesbiene si de gay, de care nu s-a mai ocupat niciun producator de alcool in ultima perioada. Este vorba, insa, de o comunitate foarte importanta si foarte exigenta", a declarat directorul comercial al Bodega 12, Dario Rodriguez Wyler.

Berea de tip "Ale" (de inalta fermentatie) este produsa din malt si miere organica, relateaza EFE. Ea va fi distribuita in barurile si restaurantele de profil din Guadalajara - unul dintre cele mai faimoase orase din tara din acest punct de vedere - precum si in capitala mexicana si in localitatile turistice cum ar fi Puerto Vallarta si Los Cabos.

Compania va exporta in lunile urmatoare berea nou creata si in Columbia si Japonia.

Bautura beneficiaza de doua etichetari diferite: 'Salamandra', care reprezinta unul dintre simbolurile comunitatii gay, si 'Purple hand', care aminteste de manifestatia activistilor pentru drepturile homosexualilor, care a avut loc la San Francisco, in 1969.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Peru: Sinucigas salvat in ultima clipa... VIDEO! Gondolieri muzicanti din Venetia, ajunsi cantareti profesionisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x