BOMBĂ! Hackerul care a spart baza de date NASA: "Americanii au nave spațiale de război"

După ce a accesat computerele NASA, Gary McKinnon povestește despre descoperirile pe care le-a făcut la momentul respectiv.

După ce a accesat computerele NASA, Gary McKinnon povestește despre descoperirile pe care le-a făcut la momentul respectiv.

Potrivit dovezilor găsite de acesta, americanii ar avea un program spaţial secret. Mai exact, câteva nave de război… în spaţiu.

Toate detaliile au fost mărturisite într-un interviu acordat televiziunii RichPlanet TV, cunoscut pentru programele sale despre OZN-uri, scrie infoalert.ro.

„Am utilizat un program numit Landsearch, cu ajutorul căruia am putut accesa toate filele şi folderele”.

„Acolo am găsit un fişier Excel numit „Non-terrestrial officers” (ofiţeri din afara Terrei). Acel fişier conţinea nume şi ranguri şi erau precizate transferuri materiale (material transfer) între nave. În plus numele navelor spaţiale începeau cu U.S.S”.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri