Antena Căutare

Brad Pitt a iubit-o nebuneşte! Cum arată bărbatul celei "mai sexy femei din lume"! Jennifer Aniston, seducător de frumoasă!

Brad Pitt a lăsat-o pentru Angelina Jolie, deşi, indubitabil, a iubit-o nebuneşte. De atunci, Jennifer Aniston, desemnată de revista People, drept 'Cea mai frumoasă femeie din lume'' în 2016, a încercat mai multe relaţii, dar şi-a găsit în cele din urmă alinarea şi dragostea adevărată în braţele actorul american Justin Theroux. De altfel, cei doi s-au şi căsătorit anul trecut, în reşedinţa lor din cartierul Bel-Air din Los Angeles.

Brad Pitt a lăsat-o pentru Angelina Jolie, deşi, indubitabil, a iubit-o nebuneşte. De atunci, Jennifer Aniston, desemnată de revista People, drept 'Cea mai frumoasă femeie din lume'' în 2016, a încercat mai multe relaţii, dar şi-a găsit în cele din urmă alinarea şi dragostea adevărată în braţele actorul american Justin Theroux. De altfel, cei doi s-au şi căsătorit anul trecut, în reşedinţa lor din cartierul Bel-Air din Los Angeles.

Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2". În prezent, Justin Theroux joacă în serialul "Cei rămaşi/ Leftovers", care este difuzat de reţeaua de televiziune HBO.

Jennifer Aniston a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Anul 2016: anul lui Jennifer

Actrița americană Jennifer Aniston a fost desemnată de revista People, drept 'Cea mai frumoasă femeie din lume'' în 2016, la 12 ani după ce a avut prima dată această onoare, informează Reuters și USA Today.

Vedeta, care are 47 de ani, a mărturisit că este ''foarte, foarte flatată'' și că aflarea veștii i-a produs ''un moment de încântare adolescentină''.

Interpreta din cunoscutul serial de televiziune ''Friends'' a mai avut privilegiul de a primi acest titlu din partea revistei americane în 2004, în ultimul sezon al acestui îndrăgit serial de comedie.

Printre cele mai recente deținătoare ale acestui titlu se numără actrițele Jennifer Lopez și Lupita Nyong'o, precum și Sandra Bullock, desemnată ''Cea mai frumoasă femeie din lume'' la vârsta de 50 de ani. Ea acordă o mare atenție siluetei și aspectului ei fizic încă de la începutul carierei sale cinematografice, când un un impresar i-a explicat că nu primește roluri din cauză că este ''prea dolofană''. Aniston recunoaște că de vină era și regimul ei alimentar, bazat pe cartofi prăjiți cu diferite sosuri și shake-uri pe bază de lapte.

În prezent, face exerciții fizice aproape în fiecare zi, dar susține că nu mai are o dietă foarte strictă și își permite uneori să consume și câteva dintre mâncărurile favorite.

De ştiut când îl întorci pe grătar! Povestea MICULUI românesc: de la o greşeală culinară, la un fenomen... Horoscopul alimentelor își dezvăluie secretele! Uite ce trebuie să mănânci, în funcție de zodia pe care o ai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x