Antena Căutare

"Bang! Nu uitaţi de flori!" Bandon Lee , legenda artelor marţiale, a murit odată cu personajul său! Drama "gloanţelor oarbe", ucigaşe...

Brandon Lee, fiul legendarului Bruce Lee, a avut un destin tragic.

Destinul lui Brandon Lee, fiul legendarului Bruce Lee, a fost tragic.

Viaţa lui pare depinsă din filme. Ceea ce puţini ştiu este că un film l-a omorât. În timpul filmărilor pentru The Crow ("Corbul"), filmul care avea să-i aducă celebritatea, actorul a murit după ce a fost împuşcat din greşeală.

Pe data de 1 februarie ar fi împlinit 51 de ani.

Brandon Lee s-a născut în ajunul anului nou chinezesc, în ultima zi a dragonului în Oakland, California, SUA.

La vârsta de opt ani, după moartea tatălui său, Brandon s-a mutat în SUA alături de mama şi sora sa.

A studiat artele marțiale și actoria, la fel ca tatăl său. În 1983 a fost exmatriculat din cauza unor probleme de comportament, dar a absolvit la Liceul Miraleste.

"Într-o zi m-am dus să mă înscriu la un club de arte marţiale. Am rămas acolo până am observat un poster imens cu tatăl meu, după care am fugit plângând. A fost dificil, eu nu-mi doream să fiu cunoscut drept fiul lui Bruce Lee", avea să mărturisească Brandon.

Brandon Lee şi Bruce Lee, tatăl său

Cei mai buni prieteni ai lui Bruce Lee l-au ajutat pe junior să iasă din umbra tatălui său. Dan Inostanto şi Richard Bustillo i-au fost mentori în perioada în care a urmat cursuri de teatru.

În 1985 au început să apară ofertele, apogeul fiind reprezentat de rolul din The Crow (1993). Aşa a început sfârşitul.

Brandon Lee în The Crow

Mai erau două săptămâni până când Brandon Lee urma să se căsătorească cu logodnica sa, Dianne Eliza Hutton. Mai erau opt zile până la sfârşitul filmărilor. Opt zile în care trebuia să suporte programul infernal de pe platouri: începea filmările de la ora 21:00 şi termina la 4:00 dimineaţa. Scena în care personajul lui Brandon trebuia să-şi ducă la bun final misiunea s-a transformat în realitate.

Brandon Lee şi Dianne Eliza Hutton

Într-un schimb de focuri cu adversarul sau, unul dintre gloanţele care l-au nimerit pe Brandon în abdomen dintr-un pistol Magnum de calibrul 44 s-a dovedit a fi fatal, deşi scenă presupunea că personajul său să fie împuşcat cu gloanţe oarbe. Pe platourile din Wilmington urmă să se filmeze scenă în care Eric, personajul interpretat de Brandon se întoarce în mansardă să şi este ucis.

Alex Proyas, producătorul filmului, strigă: „Acţiune!“. Michael Massee, cel care juca rolul duşmanului său, Funboy, apasă pe trăgaci, iar Brandon se prăbuşeşte la podea. Felul în care a făcut-o nu era prevăzut în scenariu. Cei prezenţi pe platou au început să aplaude, ţinând cont că scenă fusese terminată, iar faptul că Brandon nu s-a ridicat nu a surprins pe nimeni, deoarece acesta era cunoscut pentru glumele sale, însă lucrurile au devenit serioase după câteva momente când toţi şi-au dat seama că nu este o farsă, scrie procinema.ro.

Brandon Lee

Medicii au lucrat cu disperare, timp de cinci ore, dar în zadar. După ce măduva spinării i-a fost distrusă, nu mai avea șanse de supraviețuire. A fost declarat mort la ora 1 P.M., următoarea zi.

Cum aratau in tinerete: Walt Disney, Ava Gardner, Bette Davis, Greta Garbo, Bruce Lee, John Travolta, Elvis Presley, Claudia Cardinale si multi altii


Ultimele cuvinte ale lui Lee au au fost "Bang, bang! Nu uitaţi de flori!". Flori pentru înmormântarea personajului interpretat în film…

Asta NU înveţi la şcoală! Marele Ion Creangă şi-a ales soţia după "socoteală profesională". Detalii de care ha... Cel mai emoționant moment al anului în SUA: a auzit bătând inima băiețelului mort în pieptul unei fetițe! ”Aici e puiul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x