Antena Căutare

„Bună ziua, mai știți că a dispărut un copil acum 8 ani? Eu sunt”. Un adolescent a cerut ajutor pe stradă, la aproape un deceniu de când toată lumea l-a crezut pierdut - FOTO

Un adolescent în vârstă de 14 ani susține că este Timmothy Pitzen, un copil dat dispărut în urmă cu aproape 8 ani, după ce mama lui l-a luat într-o excursie. Femeia a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel, cu un bilețel lângă ea prin care asigura autoritățile și familia că nu vor găsi copilul niciodată.   

Un adolescent în vârstă de 14 ani susține că este Timmothy Pitzen, un copil dat dispărut în urmă cu aproape 8 ani, după ce mama lui l-a luat într-o excursie. Femeia a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel, cu un bilețel lângă ea prin care asigura autoritățile și familia că nu vor găsi copilul niciodată.

Adolescentul, speriat și cu vânătăi pe față, i-a cerut ajutorul unei femei ce se afla la volanul mașinii ei, spunându-i că vrea doar să ajungă acasă.

Acum, FBI încearcă să confirme identitatea copilului. Polițiștii din orașul natal al lui Timmothy Pitzen, Aurora, Illinois, așteaptă rezultatele unui test ADN.

Cum a dispărut copilul, în urmă cu aproape opt ani

Cu aproape opt ani în urmă, Timmothy Pitzen și mama lui au plecat într-o excursie împreună ce a inclus opriri la o grădină zoologică și la un parc acvatic. Aventura lor a început după ce femeia, Amy Fry-Pitzen, l-a luat pe fiul ei în vârstă de 6 ani de la o școală generală din Illinois, pe 11 mai 2011.

Trei zile mai târziu, trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit într-o cameră de hotel din Rockford, Illinois. Femeia s-a sinucis, lăsând în urmă un mesaj în care a precizat că fiul este este alături de „oameni care îl iubesc”.

„Nu îl veți găsi niciodată”, arată bilețeul lăsat de mama copilului.

Cum a fost găsit băiatul care pretinde că este Timmothy Pitzen

O femeie a sunat la poliție după ce un băiat i-a spus ei și familiei ei că a alergat timp de două ore și că îl doare stomacul.

„A venit la mașina mea și m-a întrebat dacă îl pot ajuta. «Vreau doar să ajung acasă. Vă rog să mă ajutați», mi-a spus. L-am întrebat ce s-a întâmplat, iar el mi-a spus că a fost răpit și că a fost dat de la unele persoane la altele și că acum vrea doar să ajungă acasă”, a spus femeia care a sunat la numărul de urgență.

Când au ajuns polițiștii, copilul le-a spus că numele lui este Timmothy Pitzen, că are 14 ani și că tocmai a fugit de doi bărbați care l-au ținut prizonier timp de șapte ani, în diferite locuri, iar cel mai recent într-un hotel din apropiere.

Copilul susține că abia acum a văzut o oportunitate de a evada și că a profitat. El le-a spus polițiștilor că a alergat fără oprire pe un pod din Kentucky.

Familia lui Timmothy Pitzen l-a căutat cu disperare ani în șir

Timp de mai mulți ani, familia lui Timmothy Pitzen l-a căutat cu disperare, în mai multe state americane.

„Am o imagine ce mă bântuie. Cea din ziua în care l-am lăsat la școală, iar el a alergat spre clasă”, a spus tatăl băiatului, în 2015.

Acum, bunica băiatului, Alana Anderson, a declarat că familia va face tot posibilul ca adolescentul să revină la o viață bună. „Nu am încetat niciodată să îl căutăm, să ne gândim la el și să îl iubim”, a adăugat ea.

Cu o zi înainte de a se sinucide, mama băiatului a vorbit la telefon cu mai mulți membri ai familiei, asigurându-i că Timmothy este în siguranță.

De-a lungul timpului, familia copilului a spus că mama acestuia suferea de depresie și că avea probleme în căsnicie. Cea mai mare temere a mamei băiatului era că un judecător va decide ca acesta să îi fie luat, din cauza problemelor ei psihice.

Cum arată mâinile unui curățător de caju! Arsurile sunt cumplite! Tu ai curăța un kilogram pentru un leu?... Poți să citești fără să plângi? A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! „Te veghez de aici în fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x