Antena Căutare

Calcă și pe cadavre doar să-ți meargă totul pe dos și să suferi! Topul zodiilor care fac rău gratuit. Ferește-te de ele!

Astrele au fost generoase cu ele, dar au ”presărat” printre caracteristicile lor și răutatea. Da, ele sunt zodiile de care trebuie să te ferești! Cu o mască angelică, te vei trezi suferind lângă ele, manipulat(ă), singur(ă) și nu numai.

Astrele au fost generoase cu ele, dar au ”presărat” printre caracteristicile lor și răutatea. Da, ele sunt zodiile de care trebuie să te ferești! Cu o mască angelică, te vei trezi suferind lângă ele, manipulat(ă), singur(ă) și nu numai.

Ele sunt zodiile care fac rău gratuit:

LOCUL 1: SCORPION


Scorpionul este cel mai machiavelic semn zodiacal și asta deoarece nu suportă că cineva să îl contrazică sau să îi prezinte o altă realitate decât cea pe care o văd ei. Cei născuti în zodia Scorpion o fac adesea pe misterioșii și se joacă cu mințile celor din jur.
Aceștia se bucură fără nicio remușcare de necazurile celorlalți, mai ales dacă sunt persoane cu care au avut sau au ceva de impărțit.

LOCUL 2: RAC


Un pas în fată, doi păși înapoi? Nu e chiar așa. Racul face mai mulți păși în spate decât înainte nu pentru că soartă i-a pedepsit ci doar din cauza răutătii lor naturale.

Sub masca victimei, Racul obține atenția celor din jur și știe foarte bine cum să îi convingă pe ceilalți că are numai intenții pacifiste, chiar dacă acesta urmărese niște scopuri ascunse bine plănuite.

LOCUL 3: LEU


Megalomania nativului Leu îl clasează pe locul 3 în clasamenul zodiilor care fac gratuit rău.
Leul nu își dă seamă insă jignește foarte tare lumea atunci când nu se oprește din lăudatul de șine. O face atât de bine încât reușește să îi facă pe cei din jur să se simtă inferiori. Ei se cred cei mai frumoși, cei mai deștepți, cei mai perspicace la orice.

LOCUL 4: FECIOARĂ


Spiritul critic și aciditatea unei Fecioare, ironia și lipsă de tact de cele mai multe ori, îi face pe acești nativi să-și piardă mințile.

Din cauza vulnerabilitătii de a părea slăbi în față adversarului, cei născuti în zodia Fecioară vor ține mereu gardă sus, chiar și atunci când nu este nevoie. Fecioară urăste ipocrizia și falșitatea, fapt pentru care la cel mai mic semn de lipsă a naturaleții și a sinceritătii, atacă.

„Mamă, eu o să mor?” Povestea emoționantă a unei copile ce și-a scris destinul cu ambiție! „Am renunțat la tot, doar ca ... Specialiştii avertizează! Nu combina alcoolul cu energizantele! Sănătatea ta, chiar nu îți pasă de ea?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x