Căutare Live

Camerele de supraveghere de lângă casă au surprins apariția unei fantome, chiar în timpul zilei!

Un bărbat s-a apropiat de ușa casei sale și a sunat la sonerie, ca poată intra. Totuși, camera de supraveghere a surprins ceva de-a dreptul terifiant!

Un bărbat s-a apropiat de ușa casei sale și a sunat la sonerie, ca poată intra. Totuși, camera de supraveghere a surprins ceva de-a dreptul terifiant!

Era o zi ca oricare alta, în care bărbatul a fost la cumpărături și apoi s-a decis să meargă acasă. A sunat să i se deschidă ușa și, în timp ce aștepta să vină cineva, a simțit că ceva bizar se întâmplă în spatele său.

Camerele de supraveghere montate în jurul casei au surprins exact momentul în care o fantomă își face apariția din senin.

Omul a publicat clipul video pe internet pentru a cere tuturor o explicație logică pentru cele surprinse. Așa cum era de așteptat, filmarea a stârnit numeroase controverse.

Unii au spus că ar fi vorba despre un trucaj, în timp ce alții au considerat că ar fi vorba despre o iluzie optică sau chiar despre o fantomă adevărată!

Apocalipsa, mai aproape decât s-a crezut! Avertismentul specialiștilor francezi îți dă fiori: "O parte a globului v... ”Fratele” lui Einstein, matematician uriaș, a murit la doar 29 de kilograme. Refuza hrana, crezând că va fi otrăvit. Cân...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri