Antena Căutare

SHOW INCENDIAR oferit turiştilor de patru dansatoare într-o vitrină din Amsterdam! Motivul este unul tulburător...

O campanie inedită împotriva traficului de persoane atrage atenţia asupra adevărului crunt din spatele CARTIERULUI ROŞU din Amsterdam.

O campanie inedită împotriva traficului de persoane atrage atenţia asupra adevărului crunt din spatele Cartierului Roşu din Amsterdam.

Multe femei care visează la un loc de muncă peste hotare ajung dansatoare ori prostituate în celebrul Cartier Roşu din capitala Olandei.

O campanie tulburătoare, în care patru femei îmbrăcate sumar, dansează, flirtează şi pozează într-o vitrină, atrage atenţia asupra acestui fenomen într-un mod inedit.

Mai multi turişti s-au oprit să admire dansul lasciv al fetelor, când, dintr-o dată, ritmul muzicii s-a schimbat, determinând cât mai mulţi trecători să se oprească pentru a vedea ce se întâmplă.

Tocmai când mulţimea era fascinată, apariţia unui mesaj pe faţada clădirii îi face pe privitori să se întristeze:

“În fiecare an, mii de femei sunt amăgite cu o cariera de dansatoare în Occident. Din păcate, ajung aici.”

Statisticile sunt îngrijorătoare. În Olanda, 33% dintre prostituate vin din tări din afara Uniunii Europene sau din Europa de Est. Campania a fost organizată de firma de publicitate Duval Guillaume pentru grupul care luptă împotriva traficului de persoane, "Stop the Traffik".

Zidul Berlinului, de la beton și sârmă ghimpată, la 8.000 de lumini pe stradă! Vezi SUPERBA RECONSTRUCȚIE!... Râzi cu lacrimi de…crocodil! Creativitatea acestui bărbat e NEMĂRGINITĂ! Ce a făcut, te va lăsa fără cuvinte! IMAGINI EX...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x