Antena Căutare

Xonia scapă de problemele cu legea. Potrivit rezultatului I.N.M.L. artista nu a consumat substanțe interzise

Xonia nu va mai fi urmărită penal după ce a fost acuzată că a condus sub influența substanțelor interzise! Iată ce spune avocata artistei după ce s-a demonstrat că a fost învinovățită pe nedrept!

Colaj Xonia
Xonia nu a consumat substanțe interzise. | Instagram Xonia

În luna iunie a anului trecut, vestea că Xonia ar fi condus sub influența alcoolului și a substanțelor interzise la volan a uimit o țară întreagă.

Fiind o artistă plăcută și foarte îndrăgită în România, nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de atitudine din partea ei.

Acum, la aproape un an distanță, dosarul în care este cercetată după ce ar fi fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, urmează să fie clasat din lipsă de probe.

Citește și: Fiul lui Nicolae Guță, prins sub influența substanțelor interzise la volan. Ce se întâmplă acum cu Nicușor Guță

Articolul continuă după reclamă

Iată cum s-a luptat Xonia pentru a-și face dreptate și cum s-a dovedit că artista este nevinovată!

Xonia nu ar fi consumat substanțe interzise

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2” sunt informațiile care se regăsesc în comunicatul poliției din 2023.

Cu toate acestea, Xonia, la un an distanță, uimește din nou pe toată lumea, demonstrând că nu a consumat subtanțe interzise, așa cum a susținut până acum, dar fără ca nimeni să o creadă.

Din dorința de a-și face dreptate, cântăreața a luptat până la final, iar, surprinzător pentru mulți a fost faptul că dosarul penal se va clasa din lipsă de probe.

Citește și: S-au emis alerte la nivel european! O nouă substanță interzisă descoperită pe piața din România. A avut loc deja un deces

Acuzată pe nedrept și având în vedere faptul că există o lipsă de probe la dosar, Xonia nu va mai fi urmărită penal în cazul de față.

Se pare că aparatul Drugtest ar fi depistat în mod eronat substanțele interzise, iar de aici totul a devenit un coșmar.

Fanii cântăreței au așteptat cu sufletul la gură o reacție și din partea ei, având în vedere că a fost acuzată de făptuirea unor lucruri atât de grave, iar ea i-a surprins plăcut cu o declarație.

„Referitor la întâmplarea intens mediatizată în ceea ce mă privește, vreau să vă asigur de întreaga mea bună credință, precum și de faptul că niciodată, în nicio împrejurare, nu am consumat substanțe interzise și nu încurajez asemenea comportamente.

Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M.L în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. Am convingerea că rezultatul testelor biologice vor evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statului să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate, ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat”, este mesajul transmis de Xonia pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Oana Lis caută măsuri disperate să îl salveze pe Viorel Lis. Internauții au îndemnat-o să se apuce de OnlyFans

Ce spune avocata Xoniei

Într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars, avocata Xoniei și-a dorit să clarifice situația:

„Nu îi vine să creadă că s-a terminat, ea a fost foarte afectată de această situație. A fost foarte dificil ca o persoană care nu este vinovată și știe că niciodată nu a consumat un drog. Să nu poată să se apere și nimeni să nu o creadă că nu este adevărat a fost cumplit. Au fost săptămâni în care nu a ieșit din casă, a fost în pragul depresiei

(...) avem de gând să mergem mai departe în instanță și să solicităm ca aceste aparate să nu mai fie utilizate în viitor, pentru ca alte persoane să poată să treacă printr-un astfel de coșmar, fiind nevinovate”.

Imagine rară cu fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea. Vlad a împlinit zece ani... Vero Căliman dă cărțile pe față după plecarea din Gașca Zurli: „Nu are legătură cu vârsta”. Ce spune despre o posibilă î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x