Antena Căutare

Cancerul va fi depistat cu o brațară! Invenția ce va schimba omenirea!

Google intenţionează să revoluţioneze lumea medicală printr-o tehnologie care să depisteze cancerul sau infarctul în fază incipientă cu ajutorul nanoparticulelor.

Google intenţionează să revoluţioneze lumea medicală printr-o tehnologie care să depisteze cancerul sau infarctul în fază incipientă cu ajutorul nanoparticulelor


Acestea oferă posibilitatea de a explora corpul la nivel molecular şi celular şi pot ajunge în organism prin simpla înghiţire a unei pilule. Fiind extrem de mici, vor circula prin sistemul sangvin şi se vor aşeza pe celule, inclusiv pe cele canceroase. Ulterior, cu ajutorul unei braţări cu senzori, se vor depista aceste nanoparticule ce pot furniza informatii importante medicilor. Ideea pe care se bazeaza această invenţie este de a identifica orice schimbare în biochimia unei persoane ce ar putea constitui un sistem de avertizare timpurie.


Ambiţiosul proiect Google este la început şi işi propune de a monitoriza constant sângele unei persoane pentru a depista markerii unici ai cancerului, ceea ce ar permite un diagnostic cu mult înainte de apariţia simptomelor fizice.


Proiectul este dezvoltat de unitatea de cercetare a companiei, Google X, care investeste enorm in proiecte cu potenţial revoluţionar.

VIDEO! Doar 1 din 10 oameni vede diferența! În 30 de secunde vei afla de ce această iluzie incredibilă are milioane de v... Îţi rupe sufletul! Scrisoarea emoţionantă a unui câine abandonat pentru stăpânul său! Dacă ar putea vorbi......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x