Antena Căutare

Cântărea 190 de kilograme, la doar 12 ani, iar acum e de nerecunoscut! Cum arată cel mai gras băiețel din lume care și-a făcut operație de micșorare a stomacului

O lume întreagă a fost șocată de povestea unui băiețel care la doar 12 ani cântărea nu mai puțin de 190 de kilograme, iar acum, acesta și-a schimbat total stilul de viață și a slăbit 83 de kilograme.

O lume întreagă a fost șocată de povestea unui băiețel care la doar 12 ani cântărea nu mai puțin de 190 de kilograme, iar acum, acesta și-a schimbat total stilul de viață și a slăbit 83 de kilograme.

Oameni din toate colțurile lumii au fost șocați de faptul că Arya Permana cântărea mai bine de 190 de kilograme și abia reușea să facă zece pași. Băiatul era condamnat la suferință, pentru că nu putea să se joace cu băieții de vârsta lui și nici nu putea să doarmă. Povestea lui, însă, a făcut rapid înconjurul lumii, iar după ce a fost desemnat cel mai gras băiat din lume, familia lui a decis să-l supună unui program de slăbit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, Arya a slăbit nu mai puțin de 83 de kilograme, după ce a fost supus unei operații de micșorare a stomacului și a început să țină o dietă și să facă exerciții.

”După ce mi-a fost micșorat stomacul, mi-am pierdut apetitul, acum mănânc puțin și deja simt că sunt plin.”, a mărturisit băiatul care a dezvăluit că acum consumă fructe și legume, face sport și vrea să mai slăbească încă 50 de kilograme.

Circa 11 milioane de persoane suferă de obezitate, reprezentând 6,8% din populația adultă.

Protest ingenios. Capete de păpuși, puse într-o groapă de pe carosabil - FOTO... Primele păsări de pe Terra semănau cu pescărușii, dar aveau ciocuri cu totul diferite – FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x