Antena Căutare

Cascada Iguazu a fost aleasa una dintre cele sapte minuni ale naturii

Cascada Iguazu care se afla la granita a trei state, Argentina, Brazilia si Paraguay, a fost inclusa in lista celor sapte minuni ale naturii, informeaza Chicago Tribune.

Iguazu este una dintre cele mai spectaculoase cascade din lume si este vizitata anual de mii de turisti.

Cascada a primit oficial titlul de minune a naturii in cadrul unei ceremonii care a avut loc sambata trecuta. Cu aceasta ocazie, presedintele fundatiei „New7Wonders", Bernard Weber a dezvelit o placa prin care cascada a fost desemnata una dintre cele sapte minuni ale lumii.

Celelalte sase minuni ale naturii sunt padurea amazoniana, golful vietnamez Halong, Parcul Natural Komodo din Indonezia, raul subteran Puerto Princesa din Filipine, Insula Jeju, care apartine Coreei de Sud, si muntele african Masa.

Selectia celor sapte minuni ale naturii a inceput in 2007, iar propunerile au fost facute pe internet de oameni din intreaga lume. Propunerile au fost reduse la 440, iar in urma unui vot desfasurat pe internet, prin telefon sau SMS au fost alese cele sapte.

Foto: worldislandparadise.com

VIDEO! Un cuplu din SUA a impartasit tuturor secretul unui mariaj fericit: dulapul cu haine... Un britanic a murit din cauza airbag-ului care i-a salvat initial viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x