Antena Căutare

Câți bani câștigă femeia cu cea mai mare gură din lume. Încasează o sumă uriașă pentru fiecare video postat

Samantha Ramsdell deține recordul mondial pentru ”cea mai mare gură din lume”. Aceasta face o mulțime de bani de pa urma particularității sale. Doar pentru un clip câștigă cât alții în aproape un an.

colaj de imagini cu femeia cu cea mai mare gura din lume Galerie
Samantha Ramsdell deține recordul mondial pentru ”cea mai mare gură din lume”. Aceasta face o mulțime de bani de pa urma particularității sale. Doar pentru un clip câștigă cât alții în aproape un an. | Profimediaimages.ro

Samantha Ramsdell, femeia cu ”cea mai mare gură din lume” spune că oamenii o judecă pentru aspectul ei fizic. E numită constant ”urâtă” și ”Pit Bull”. Însă, dincolo de aceste neplăceri, aceasta reușește să facă o mulțime de bani datorită particularității sale.

Citește și: Ce bunici își răsfață mai mult nepoții și de ce. Motivul pe care nu mulți îl știu. Un studiu a demonstrat totul

Câți bani câștigă Samantha Ramsdell, femeia cu cea mai mare gură din lume

Samantha Ramsdell a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a dezvăluit că are „cea mai mare gură din lume”. Ea susține că a sa cavitate bucală măsoară 9,25 centimetri lățime.

În iulie 2021, femeia, care are acum 33 de ani, a intrat în cartea recordurilor. Potrivit declarațiilor sale, este capabilă să bage în gură un sandviș întreg, 22 de bezele și un măr întreg. Clipurile cu demonstrațiile fac o mulțime de vizualizări și îi aduc sume frumoase.

„Mi-am transformat defectul într-un atu. E o nebunie, nu mi-am imaginat vreodată că voi primi asemenea reacții din partea oamenilor”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Citește și: Iluzie optică virală. Ai ochi de șoim dacă găsești numărul 218 ascuns printre 278

Însă, în ciuda faptului că face mai bine de 11.000 de lire sterline și are o relație fericită, pe Samantha o necăjesc mulți oameni. Femeia spune că este hărțuită încă din primii ani de școală.

”În fiecare zi, mi se spunea ”gură mare de biban” sau ”fetița broască” și că arăt ca un Pit Bull. Eram întrebată: ”Ce e în neregulă cu fața ta?” la școală și eram nesigură și purtam mereu machiaj pe buze pentru a îmi face gura să pară mai mică.

Acum, oamenii îmi spun că sunt urâtă și dezgustătoare în fiecare zi, la fel cum întreabă ”Este un filtru?”, ceea ce, cu siguranță, nu este ce mai bun lucru pentru sănătatea mea minală. Am tendința să le ignor sau să le blochez, dar poate fi greu de ignorat. (...) Dar am învățat să-mi iubesc diferențele, ceea ce mă face unic și să le folosesc în avantajul meu”, a afirmat Samantha.

Citește și: Ce a pățit un tânăr într-o sală de sport din Cluj. A crezut că nu vede bine când a intrat în vestiar

Ce bunici își răsfață mai mult nepoții și de ce. Motivul pe care nu mulți îl știu. Un studiu a demonstrat totul... O femeie a rămas blocată în pădure și a supraviețuit 5 zile cu acadele și o sticlă cu vin. Decizia care i-a salvat viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x