Antena Căutare

Cum l-a putut surprinde o mireasă pe viitorul ei soț chiar înainte de marele eveniment. Femeii nu i-a venit să își creadă ochilor

Chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la altar, o mireasă și-a surprins soțul într-o ipostază pe care și-ar dori să o uite pentru totdeauna! Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

o mireasă, îmbrăcată în alb și cu voal pe cap, care stă așezată pe iarbă și plânge Galerie
Cum l-a putut surprinde o mireasă pe viitorul ei soț chiar înainte de marele eveniment. Femeii nu i-a venit să își creadă ochilor | Shutterstock

Femeia care i-a realizat machiajul miresei este cea de la care s-a aflat despre întâmplarea neobișnuită. Deși spune că a văzut la viața ei o mulțime de ipostaze din ziua nunții, aceasta le întrece pe toate, potrivit mirror.co.uk.

Jenny, pe numele său, a povestit cum înainte de a păși în fața altarului, a condus-o pe mireasă până la toaletă, pentru a finisa ultimele retușuri în ceea ce privește părul și machiajul. Însă, când au deschis ușa, amândouă au avut parte de o surpriză de proporții!

Citește și: Un bărbat a fost nemulțumit de cum a spălat soția lui vasele, așa că i-a dat o lecție. Ce a urmat

Cum l-a găsit mireasa pe viitorul soț chiar înainte de a-și rosti jurămintele în fața altarului

Întâmplarea cu pricina s-a petrecut în Marea Britanie. În timp ce se pregătea să spună marele „da”, o mireasă a avut parte de o surpriză din partea soțului, însă nu una plăcută. Cu machiajul și părul aranjat, femeia a deschis ușa de la toaletă și l-a găsit pe mire în timp ce era alăptat de propria mamă, potrivit sursei citate.

Deși felul în care l-a găsit ar fi putut oricând să pună capăt nunții, cei doi au ajuns în fața altarului până la urmă.

Întâmplarea a fost povestită în cadrul unui podcast, „Unfiltered Bride”. Cel care a deschis subiectul a fost chiar gazda emisiunii, Georgie Mitchell, organizator de nunți, care știa despre această poveste de la Jenny, de pe vremea când lucrau împreună.

Întâmplarea a fost povestită în cadrul unui podcast care a devenit rapid viral

Alături de invitata sa, Beth, Georgie Mitchell a dezbătut subiectul extrem de controversat. Inițial, invitata credea că este vorba despre ceva mai grav, precum înșelatul. Când a aflat despre ce era vorba, Beth s-a arătat extrem de contrariată de „aptitudinea” mamei soacre.

Ca să o lămurească, gazda emisiunii i-a explicat lui Beth că femeia și-ar fi alăptat fiul constant, astfel încât să nu își piardă lactația, potrivit Daily Mail, citat de fanatik.ro.

Videoclipul cu discuția din podcast a fost distribuit și pe platformele de socializare. În scurt timp, clipul a devenit viral, iar comentariile ironice nu au întârziat să apară:

„Băiatul mamei dus la un alt nivel.”, a scris cineva în secțiunea de comentarii./„Nu știam la ce să mă aștept, dar asta nici măcar nu mi-a trecut prin cap!”, a scris o altă persoană, potrivit surselor citate mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bărbat a câștigat marele premiu la loterie, dar a ales să nu-i spună soției. Ce a urmat după. Gestul l-a costat scump pe soț

Ce a putut să facă o mamă fiicei sale, chiar în ziua nunții! Invitaților nu le-a venit să creadă. Mireasa a povestit tot... O tânără și-a cumpărat o pereche de colanți, dar când a vrut să-i probeze a rămas mască. Ceea ce a găsit în interior i-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x