Antena Căutare

O femeie a găsit un bilet lăsat în geamul mașinii. Vecinii i-au lăsat un mesaj complet neașteptat. Ce a citit

Când s-a întors la mașină, o femeie a observat că pe geamul vehiculului se află un bilet. Când l-a citit și a descoperit despre ce este vorba, aceasta a rămas fără cuvinte.

bilet lasat in masina Galerie
Vecinii i-au lăsat un mesaj complet neașteptat | sursa foto: Shutterstock

Fiindcă nu găsea alt loc disponibil în preajma locuinței sale, o femeie a ales să își parcheze mașina în dreptul unor case din vecinătatea sa, adică la vecinii din colț. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a revenit la mașină, a doua zi. A găsit pe parbriz un bilet și, când l-a citit, a rămas imediat fără cuvinte.

O femeie a găsit un bilet pe geamul mașinii sale și după ce l-a citit a avut parte de o surpriză uriașă

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Charlotte Gascoigne din Marea Britanie. Fiindcă nu găsea un loc de parcare chiar în fața sau în imediat apropiere a casei sale, aceasta a fost nevoită să își parcheze vehiculul după colțul casei sale, în fața caselor unor vecini.

Citește și: Un bărbat era la supermarket atunci când a văzut un bilet pe o casoletă cu pui. Când l-a citit a avut o surpriză. Ce scria pe el

Mama a explicat faptul că strada era plină și că respectivul loc de parcare găsit de ea nu era marcat ca fiind un loc de parcare cu regim special. Și-a lăsat mașina acolo și, a doua zi, când a vrut să plece la serviciu, a remarcat faptul că pe geamul vehiculului se afla un bilet.

Curioasă din fire, aceasta s-a apropiat, a luat hârtia și a citit mesajul. Nu mică i-a fost surpriza atunci când înțeles despre ce este vorba, de fapt. Practic, vecinii ei au fost într-atât de deranjați că aceasta și-a lăsat mașina lângă casele lor, încât au simțit nevoia să scrie asta într-un bilet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Bună. Te rugăm, poți să nu-ți mai parchzi mașina aici? Locurile acestea sunt pentru cei care stau în aceste case”, scris în bilet, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un bărbat a găsit pe o bancă un câine, cu un bilet lângă el. Când a citit mesajul, omul a făcut o descoperire neașteptată

Indignată, mama a pus mâna pe un pix și a lăsat un răspuns pe măsură: „Bună. Și eu locuiesc în zonă și îmi pare rău, dar atunci când nu mai sunt locuri de parcare în rest nu am de ales. Sunt opt locuri la patru case, deci e loc pentru noi toți”, a scris femeia.

Întreaga întâmplare a fost dezvăluită în cadrul unui clip video publicat pe TikTok. Nu a durat mult și numeroase persoane au reacționat și i-au dat dreptate femeii.

Iluzie optică virală. Câte femei poți să vezi în această imagine? Răspunsul pe care puțini îl ghicesc din prima... Ce a putut să ceară o mireasă surorii sale, chiar cu puțin timp înainte de nuntă! Femeia a recunoscut totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x