Antena Căutare

Ce a putut să facă o cumnată ca să strice nunta unei mirese. Sora mirelui i-a lăsat mască pe toți invitații

O mireasă a dezvăluit ce gest complet neașteptat a putut face cumnata sa. Mulți s-au mirat imediat atunci când au aflat ce s-a întâmplat și ce a putut să facă femeia.

mire si mireasa in biserica la nunta Galerie
Când a văzut ce a putut face cumnata ei, mireasa a fost mai mult decât surprinsă | sursa foto: Profimedia

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericită momente din viața unei femei. Totuși, nu același lucru îl poate spune o mireasă care a rămas mută de uimire atunci când a văzut ce gest a putut să facă în ziua nunții cumnata ei.

Ce a putut să facă o cumnată ca să strice nunta unei mirese

Nunta este un eveniment extrem de important și, de obicei, miresele depun eforturi mari pentru ca totul să iasă ca la carte.

Din dorința ca totul să iasă perfect, mirii ajung să facă pregătiri cu mult timp înainte și să se preocupe de fiecare detaliu în parte. Locația unde are loc petrecerea, decorațiunile, buchetele de flori, muzica, mâncarea sau băuturile servite sunt doar câteva dintre cele mai importante elemente atunci când vine vorba despre o petrecere de nuntă. Și ca totul să iasă impecabil, fiecare mireasă organizează totul după o agendă bine pusă la punct. Mai există, de asemenea, și o regulă care spune că doar mireasa se îmbracă în alb.

Citește și: Ce a putut să ceară o mireasă invitaților săi de la nuntă. Ce i-a spus să facă, în schimbul cadourilor

Totuși, o femeie a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit ce gest neașteptat a putut face cumnata, chiar în ziua nunții. Întâmplarea a fost povestită de un invitat de la nuntă și nu puțini au fost cei care au reacționat imediat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Înainte de nuntă, sora mirelui a fost anunțată că nu a ales o rochie potrivită pentru nuntă. Cumnata miresei însă nu s-a lăsat, ci a spus că dacă va continua cu nunta ea nu mai vorbește cu el. Pe acest motiv, cumnata a fost scoasă de pe lista de invitați. În ziua cu petrecerea de nuntă, aceasta apare într-o rochie de un alb strălucitor”, a dezvăluit unul dintre invitați pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce a putut să zică un mire despre mireasa lui chiar la nuntă, de față cu toți invitații. Femeia a reacționat imediat

„E de înțeles de ce s-a supărat mireasa”, „Inițial când am văzut poza de grup am crezut că mireasa e cumnata, din cauza rochiei”, „Nu înțeleg de ce anumite persoane reacționează așa la nunți”, au fost doar o parte dintre reacțiile internauților.

Ulterior, cumnata a publicat un clip video pe TikTok în care continuă să arunce cu critici asupra miresei, iar „războiul” dintre cele două femei a continuat apoi și în mediul online. Nu puțini au fost cei care au criticat-o pe cumnată pentru atitudinea ei lipsită de respect atât față de fratele său, cât și față de mireasă.

Un bărbat a renunțat la alimentul preferat și azi are zeci de kilograme în minus. Puțini îl mai recunosc. Cum a reușit... Cea mai înaltă femeie din lume a mai doborât niște recorduri! Cine e și cum arată tânăra Rumeysa Gelgi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x