Antena Căutare

Ce a putut să zică un mire despre mireasa lui chiar la nuntă, de față cu toți invitații. Femeia a reacționat imediat

Când a auzit ce a putut spune mirele despre ea, chiar în timpul nunții, o mireasă s-a înfuriat din plin.

imagine cu mire si mireasa la nunta in biserica Galerie
Mireasa supărată a dezvăluit totul și mulți i-au dat dreptate | sursa foto: Profimedia

Nunțile sunt un moment fericit din viețile oamenilor și mirii sunt cei asupra cărora se îndreaptă toată atenția. Totuși, o mireasă a fost mai mult decât furioasă atunci când a auzit ce a putut spune mirele despre ea, de față cu toți invitații.

Ce a putut spune un mire despre mireasa lui, chiar de față cu toți invitații de la nuntă

Aceasta este incredibila situația prin care a trecut o femeie în vârstă de 30 de ani, care a dorit să își păstreze anonimatul și a dezvăluit întâmplarea pe un site celebru.

Se spune că nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unor tineri care se iubesc și se află în punctul în care aleg să își întemeieze o familie. Totuși, nu același lucru îl poate spune și o femeie care a asistat la scene greu de imaginat, chiar în ziua cea mare.

Citește și: Când au văzut cu ce s-a încălțat mireasa, mulți au crezut că nu văd bine. Ce pantofi a putut să aleagă tânăra

„Sunt o fire introvertită, anxioasă și cu greu fac față vieții sociale. Am învățat să mă machiez cu câțiva ani înainte de-a împlini 30 de ani și acum a devenit nu doar sursă de venit, dar și un mod bun pentru a-mi câștiga încrederea în forțele proprii. Mereu soțul meu mă tachinează în acest sens, îi place să facă asta des și e destul de sarcastic, uneori devenind chiar dureros de sincer. Nu aveam însă o problemă cu asta, cât timp o făcea în viața privată, să rămână strict între noi. La nuntă însă am decis să îmi depășesc puțin limitele atunci când a venit vorba de machiaj, dar totul se potrivea cu ținuta și cu evenimentul.

Citește și: Mireasa și-a supărat tatăl, așa că omul a recurs la un gest complet neașteptat. Ce a putut să-i facă, înainte de nuntă

Totuși, soțul meu nu s-a putut abține și a comentat întruna despre machiajul meu. Am început chiar să mă enervez de la un punct. Când a venit momentul să-și țină discursul de mire, s-a referit la mine spunând că sunt machiată de zici că sunt un manechin de la raionul de haine. Am rămas mască, nu mi-a venit să cred. Invitații au început să râdă și eu m-am pierdut cu firea. Nu am știut cum să îmi controlez furia””, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Femeia a spus apoi că s-a simțit umilită și că relația lor s-a răcit după nuntă. Mulți dintre internauți i-au dat însă dreptate și au fost de părere că bărbatul a exagerat, fiindcă nunta trebuia să fie un motiv de bucurie pentru amândoi, nu doar un motiv de glume pentru mire.

O femeie a cumpărat banane și a descoperit că au miezul negru roșiatic. Ce sunt „venele” din interior și ce trebuie să f... Un tânăr și-a comandat o porție de mâncare, dar când a deschis cutia nu i-a venit să creadă. Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x