Antena Căutare

Ce a putut să facă o cumnată unui bărbat, fără pic de reținere. Omul, de meserie profesor, a fost cel care a dezvăluit totul

Un bărbat a dezvăluit ce a putut să îi facă într-o zi cumnata, fără pic de reținere. A povestit toate detaliile și oameni din întreaga lume s-au mirat de ceea ce a urmat.

Oameni din întreaga lume s-au mirat și au reacționat imediat atunci când au aflat ce a putut face cumnata

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut un bărbat atunci când cumnata lui a decis să nu mai țină cont de nimic și să îi facă o propunere la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat și omul a rămas atât de surprins, încât a decis să dezvăluie totul pe internet. Întâmplarea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Ce a putut să ceară cumnata unui bărbat, fără pic de reținere

Un bărbat de meserie profesor a fost mai mult decât șocat de gestul pe care a putut să îl facă propria lui cumnată. Se spune că rudele îți vor mereu binele, atât în plan profesional, cât și în plan personal. Totuși, femeia n-a mai ținut cont de nimic atunci când a mers la bărbat și i-a făcut o propunere complet neașteptată.

Citește și: Când a văzut ce au putut să îi facă fratele și cumnata chiar în ziua nunții, mireasa s-a enervat la culme. Ce lecție le-a dat

Surprins și dezamăgit de cele întâmplate, omul a decis să își ia inima în dinți și să povestească totul în detaliu, pe un site cunoscut, ca să ceară părerile internauților și să vadă astfel dacă el a avut o reacție exagerată sau dacă a fost îndreptățit să acționeze ca atare, după gestul cumnatei. Iată mai jos povestea bărbatului, dezvăluită chiar de el pe Reddit

„Cumnata mea mi-a cerut să renunț la cariera de profesor, la care am lucrat în ultimii ani, ca să fac școală la domiciliu cu băiatul ei în vârstă de șase ani, pe motiv că ea nu are încredere în sistemul de învățământ de stat.

I-am explicat că nu am acreditările necesare pentru a fi profesor pentru așa ceva, așa că nu sunt potrivit pentru ceea ce caută ea și nici nu mă simt confortabil să am o asemenea responsabilitate față de nepotul meu sau față de oricare alt copil, să îl educ la toate materiile”, a povestit bărbatul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce a putut să facă o cumnată miresei, chiar la nuntă. Imaginile au devenit virale

Din nefericire, cumnata omului nu a fost mulțumită de răspuns și, de atunci, a decis să îl trateze cu o atitudine rece și distantă.

„A început să se plângă la familia mea despre decizia pe care am luat-o, spunând că sunt egoist și că nu mă gândesc la alții. A mers atât de departe încât m-a acuzat că nu îmi pasă de educația fiului ei și că nu sunt un unchi bun. Înțeleg că vrea ceea ce este mai bun pentru copilul ei și că este îngrijorată de sistemul de învățământ de stat, dar nu cred că e corect sau rezonabil ca ea să se aștepte ca eu să renunț la cariera mea pentru a face școală acasă cu fiul ei. Am încercat să-i explic că există atât de multe alte opțiuni, precum o școală privată sau un profesor acreditat pentru a face școală la domiciliu, dar degeaba”, a mai spus bărbatul.

Dezvăluirile lui au uimit oameni din întreaga lume și nu puțini au fost cei care au reacționat imediat, luându-i apărarea bărbatului de 35 de ani.

„Cel mai probabil se aștepta să faci asta gratis sau spera să te plătească mai puțin decât pe cineva străin”, „Nu îți mai face griji, încearcă să te manipuleze”, iată o parte din comentariile internauților care au criticat din plin gestul cumnatei.

Un bărbat a sunat la poliție să raporteze că a găsit o femeie străină în patul conjugal. Ce au descoperit polițiștii cân... O femeie a adus pe lume primul ei copil, dar la scurt timp nu a mai putut să meargă sau să vadă. Cum a salvat-o bebelușu...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x