Antena Căutare

Ce a putut să facă o soacră ca să strice nunta nurorii sale. Petrecăreții s-au blocat când au văzut cum și-a făcut apariția femeia

O mireasă a dezvăluit ce gest complet neașteptat a făcut soacra sa, ca să îi strice nunta. Atunci când au văzut-o, toți cei prezenți la petrecere s-au blocat.

imagine cu o mireasa plangand Galerie
Tânăra a povestit în detaliu ce gest a făcut soacra sa, chiar în ziua nunții | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără, în ceea ce trebuie să fie cea mai fericită zi din viața ei. Ca să strice nunta nurorii sale, o soacră a recurs la un gest greu de imaginat.

Întâmplarea a stârnit un val puternic de reacții în rândul internauților și povestea a devenit astfel virală.

Ce gest neașteptat a făcut o soacră ca să strice nunta nurorii sale

Se spune că nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui om și, de cele mai multe ori, tinerii aleg să acorde atenție chiar și celor mai mici detalii. De la localul unde are loc petrecerea și până la meniuri, decorațiuni, muzică și buchetele de flori, totul este analizat și ales cu grijă, pentru ca evenimentul să fie unul cât mai reușit.

Citește și: Invitații care au lipsit de la o nuntă au primit acasă un plic neașteptat. Ce au făcut mirele și cu mireasa, după petrecere

Totuși, o mireasă a avut parte de un adevărată coșmar chiar în ziua cea mare. Femeia a dezvăluit ce gest complet neașteptat a făcut soacra sa, ca să-i strice nunta.

„La nunta mea, soacra a ales să își schimbe ținuta chiar la mijlocul petrecerii. Când s-a întors, ea și-a făcut apariția într-o rochie albă, strălucitoare”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mireasa a mai explicat faptul că atât ea, cât și soțul său, au mers cu mama soacră la cumpărături și au încercat s-o ajute să își găsească o rochie potrivită. După ce a încercat mai multe ținute pe care fiul său și mireasa le-au considerat a fi nepotrivite sau prea îndrăznețe, femeia a ales o rochie cu care toți au fost de acord că se potrivește cu tematica nunții.

La nuntă însă, mama soacră s-a schimbat și și-a făcut apariția într-o rochie alba, sclipitoare, menită să atragă toate privirile și să o „pună în umbră” pe mireasă.

Citește și: Invitații de la nuntă au crezut că nu văd bine. Ce „test” le-a dat mirele, ca să se poată așeza fiecare la masa lui

„Invitații au reacționat imediat și au comentat, criticând-o pe mama soacră și spunând despre ea că s-a dus să își schimbe rochia de parcă ea era mireasa. Totuși, aceasta a făcut tot ce i-a stat în putință să ne demonstreze că este și ea la fel de importantă, în calitate de mamă a mirelui. A început să ne certe și să ne acuze că îndrăznim să-i stricăm această zi specială”, a mai povestit mireasa, care a explicat că soacra așteaptă, chiar și după un an de la „incident”, scuzele tinerei.

Supărată și neștiind dacă trebuie să facă acest lucru sau nu, femeia și-a spus oful pe internet și a primit din partea internauților numeroase mesaje de susținere.

O elevă a fost trimisă acasă din cauza pantofilor cu care și-a făcut apariția la cursuri. Cu ce s-a încălțat tânăra, de ... Leo Andrews, bebelușul care nu poate plânge. Cum îl afectează boala rară de care suferă micuțul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x