Antena Căutare

Ce a putut să facă o soacră în casa unei femei. Nora a descoperit totul: „I-am interzis să mai vină la noi în casă”

O femeie a dezvăluit faptul că soacra sa a făcut un gest atât de urât încât a decis să-i interzică să mai vină acasă la ea și la soțul său. Povestea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală.

imagine cu o soacra stand pe canapea Galerie
Când a văzut ce a putut face soacra sa, femeia a fost de-a dreptul uluită | sursa foto: Shutterstock

Se spune că una dintre cele mai dificile relații este aceea dintre noră și soacră, mai ales atunci când aceasta din urmă este mult prea pretențioasă și drastică.

De acest lucru s-a convins și o femeie care a povestit prin ce situație complet neașteptată a trecut. Când a văzut ce a putut să-i facă soacra în casă, aceasta i-a interzis să-i mai calce pragul.

Când a descoperit ce gest neașteptat i-a făcut soacra, o femeie i-a interzis să mai vină vină în casa ei

Există numeroase glume și bancuri ce s-au inspirat din „scânteile” ce se nasc între soacre și un ginere sau o noră, din tot felul de motive. În general, cele mai multe dintre certuri și conflicte se nasc atunci când mama soacră crede că ea știe cel mai bine dintre toți cum trebuie îngrijit fiul său sau nepoții. Nu puține sunt cazurile când între mama unui bărbat și partenera acestuia se naște, mai mult sau mai puțin conștient, o adevărată „competiție” ce urmărește să arate cine gătește mai bine, cine face curățenie mai des sau cine se pricepe mai bine la orice.

Citește și: Când soțul a răcit, o femeie l-a dus acasă la soacră și mulți au criticat-o. Când au aflat detaliile, toți i-au dat dreptate

De acest lucru s-a convins de curând și o femeie, care a făcut o descoperire atât de dureroasă și surprinzătoare, încât a decis să-i interzică soacrei sale să mai vină la ea acasă.

Totul a început în urmă cu ceva timp, atunci când soțul său a suferit un accident de mașină ce l-a lăsat cu dureri de spate atât de mari, încât a fost nevoit să stea la pat câteva săptămâni.

Citește și: Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut

Profitând de neatenția femeii, soacra venită într-o zi în vizită a montat în casă o cameră de filmat ca să supravegheze modul în care nora are grijă de fiul său. Soția a făcut tot ce i-a stat în putință ca să fie alături de partenerul său, și-a luat chiar și liber de la muncă pentru a putea sta acasă, alături de el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta s-a certat cu soacra și i-a interzis să mai vină în vizită. Surprinzător e faptul că bărbatul și-a criticat soția pentru gestul făcut și a acuzat-o că este răzbunătoare. Femeia și-a spus întreaga poveste pe internet și aceasta a devenit imediat virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților, care i-au dat dreptate soției pentru modul în care a reacționat.

O femeie a găsit un plic misterios în cutia de scrisori și când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea... Doi soți au simțit că ceva paranormal se întâmplă noaptea în casă, așa că au montat camere de filmat. Ce au descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x