Antena Căutare

Ce decizie a fost luată în blocul unde un cuplu face amor pe holul comun. Cei doi au fost prinși de fiecare dată

O femeie revoltată de obiceiul vecinilor de a face amor pe holul comun din bloc a decis să-și expună povestea în mod public. Cum au fost prinși cei doi parteneri care au obiceiul de a “confunda” dormitorul cu spațiile publice.

imagine cu doi oameni care se intalnesc pentru a face amor in hol Galerie
O femeie revoltată de obiceiul vecinilor de a face amor pe holul comun din bloc a decis să-și expună povestea în mod public. | Profimedia Images

Zgomotele din bloc pot fi o problemă majoră, mai ales în intervalul orar de liniște. Poate cele mai comune sunt zgomotele de reparații, scâncetele copiilor sau zgomotele din dormitor, însă cei care locuiesc la bloc aproape că s-au obișnuit cu acest mod de a trăi.

Nu este însă și cazul unei femei care este expusă mai mereu unei privești pe care nu ar dori să o vadă. Vecinii ei fac amor pe holul blocului, în spațiul public și nu se sfiesc decât atunci când cineva îi vede fără să vrea.

Cum au reacționat vecinii când au fost prinși făcând amor pe holul comun al blocului

Pentru locuitorii blocului este o situație cu totul inedită și ușor de condamnat pentru că s-au săturat de “escapadele” romantice ale vecinilor lor. O femeie a luat decizia de a povesti prin ce trece când își prinde vecinii “în fapt”.

Într-una dintre zile, când merge să-și viziteze mama, care avea nevoie de sprijinul ei din cauza unei accidentări la picior, femeia a văzut momentul intim dintre cei doi: „Am descuiat ușa de la intrare și mi-am băgat bagajele, dar am fost întâmpinată de un spate palid și păros... Nu au observat câteva secunde că sunt acolo până când mi-am scăpat cheile. Când m-au văzut s-au chinuit să-și aranjeze hainele și să fug cât mai repede spre ușa din față”, potrivit tabloidului Mirror.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unei femei după ce a blocat traficul pentru a face amor cu partenerul. A certat polițiștii pentru întrerupere

Vecini cunosc, de asemenea, cazul celor doi, însă nu au luat vreo măsură, așa că ea a decis să facă povestea cunoscută tuturor. Femeia, sub protecția anonimatului, a ales să expună tuturor prin ce trece, cu speranța că cineva se va sesiza, dacă nu există nicio mișcare din partea administrației.

Citește și: Parlamentar silit să demisioneze după ce a fost prins uitându-se la filme pentru adulți în timpul unei ședințe | FOTO

Oamenii au catalogat întâmplarea ca fiind "dezgusătătoare" și alții speră ca cei doi să se simtă "stânjeniți" de ceea ce fac.

Conform Codului Penal, aceste acte sunt încadrate la exisbiționsim și "Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă" și este definită drept: "Ultrajul contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi Răspândirea de materiale obscene".

Citește și: Dispozitivul care imită sărutul, în mod real, a fost lansat. Care este prețul

Iluzie optică virală! În cât timp găsești leopardul din fotografia ilustrată. Imaginea care le dă bătăi de cap internauț... Un bărbat a supraviețuit 31 de zile în jungla amazoniană doar cu viermi și propria urină. Cum a fost găsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x