Antena Căutare

Ce poză a trimis o clientă antrenorului său de fitness. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat

Un antrenor de fitness a rămas fără cuvinte atunci când a descoperit ce poză a putut să îi trimită una dintre clientele sale. Bărbatul i-a dat imediat mesaj și ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

imagine cu un antrenor de fitness la sală
Cea care a dezvăluit întreaga întâmplare a fost chiar clienta antrenorului de fitness | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un antrenor de fitness atunci când se afla la masă cu iubita lui. A auzit că a primit un mesaj pe telefon, dar când s-a uitat a realizat în ce situație neașteptată să află. Una dintre clientele sale i-a trimis o poză ce l-a făcut rapid să reacționeze.

Ce poză a trimis o clientă antrenorului său de fitness. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat

Gemma Hill, o prezentatoare de radio din West Midlands, Birmingham (Marea Britanie) a trecut prin momente greu de imaginat atunci când un simplu gest s-a transformat într-o situație stânjenitoare.

Citește și: Cum a apărut o tânără la sala de fitness. Când s-a apucat de exerciții, toate privirile s-au întors

Mama a dorit să facă o schimbare în viața ei și să capete o formă fizică de invidiat. Și-a găsit un antrenor personal de fitness și a început să meargă la sală. Rezultatele nu au întârziat să apară și, tocmai de aceea, exterm de mândră să vadă că eforturile sale dau roade, Gemma Hill i-a trimis antrenorului său o poză cu ea în costum de baie, fix așa cum acesta i-a cerut.

Însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat. Întâmplarea a fost dezvăluită în cadrul unui clip video publicat pe TikTok și imaginile au devenit virale, stârnind numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

Citește și: Ce a pățit un tânăr într-o sală de sport din Cluj. A crezut că nu vede bine când a intrat în vestiar

Când a văzut ce poze i-a trimis clienta, antrenorul de fitness i-a trimis următorul mesaj, fără să mai stea pe gânduri:

„Bună, Gem. Îmi pare rău să îți zic, dar când ți-am spus să îți faci poze nu m-am referit să mi le trimiți mie, ci doar să le faci pentru tine, ca să poți să te compari și să vezi evoluția. Nu cer clienților poze cu ei în lenjerie intimă. Tocmai ce mâncam cina cu iubita mea și m-a luat la întrebări, dorind să afle cine e femeia din poză”, a fost mesajul bărbatului, potrivit celor de la mirror.co.uk.

„Îmi pare atât de rău! Ce situație stânjenitoare”, a fost replica femeii.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Gemma Hill în cadrul unui clip video publicat pe TikTok, care a devenit viral într-un timp extrem de scurt. Unii s-au amuzat copios pe seama întâmplării, alți au fost de părere că situația n-a fost una atât de gravă.

Un bărbat se simțea rău și a montat o cameră ascunsă în casă. Când a privit filmarea, a rămas înmărmurit... Cătălin Bordea, clipe emoționante în finala iUmor. Maria Grosu, Elena Voineag și Carla’s Dreams, discuții aprinse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x