Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă torni ketchup pe chiuvetă și aștepți. Se întâmplă totul în câteva minute

O femeie a decis să facă un experiment și a turnat ketchup pe chiuvetă, apoi a așteptat. Nu mică i-a fost mirarea atunci când a văzut ce s-a întâmplat.

colaj foto cu sticla de ketchup si ketchup pe chiuveta Galerie
O femeie a dezvăluit trucul și imaginile au devenit virale | dailybonnet.com/lastucerie.fr

Sosul ketchup a devenit un ingredient aproape nelipsit din meniul celor pasionați de alimentele de tip fast food. Acasă sau la restaurant, acesta merge de minune la o porție de cartofi prăjiți, un burger sau niște pizza. Totuși, o femeie a decis să facă un experiment și nu mică i-a fost uimirea atunci când a văzut ce se întâmplă dacă torni ketchup pe chiuvetă și aștepți timp de câteva minute.

Ce se întâmplă dacă torni ketchup pe chiuvetă și aștepți câteva minute. O femeie a făcut experimentul și a fost uimită

Recent, pe un grup de Facebook dedicat femeilor care sunt pasionate de trucuri în amterie de curățenie (Mums Who Clean), cineva a dezvăluit ce se întâmplă dacă pui ketchup pe chiuvetă și aștepți câteva minute. Se pare că rezultatul a fost unul atât de surprinzător, încât trucul a devenit viral și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Trebuie sau nu păstrat ketchup-ul la frigider? Răspunsul la care nu mulți se așteptau

Nu puțini au fost cei care au vrut să încerce și ulterior au confirmat faptul că spusele femeii sunt reale. Practic, dacă pui ketchup pe chiuvetă și aștepți câteva minute vei observa faptul că urmele de rugină și petele încep să dispară. Dacă vrei să ai aprte de rezultate cu adevărat uimitoare, atunci așteaptă aproximativ o oră, apoi șterge sosul de ketchup cu o lavetă și clătește bine chiuveta și robinetul.

Totul va rămâne curat, strălucitor, fără pete sau diferite urme. Practic, efectul poate fi asemănat cu cel al unei soluții puternice de curățat.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe covor. O femeie a dezvăluit totul. Ce beneficii are și la ce îl poți folosi

„Celui care a inventat sau descoperit acest truc cu sosul de ketchup aș dori să îi spun că e un adevărat geniu. Am încercat totul și nimic nu a funcționat la fel de bine ca acest truc. Fără să fie nevoie să frec, fără să depun effort. Sunt uluită”, iată doar una dintre reacțiile celor de pe respectivul grup de Facebook, arată cei de la mirror.co.uk.

De asemenea, un alt ingredient folosit des în bucătărie, dar și la curățenie, este bicarbonatul de sodiu. Acesta este folosit la îndepărtat mirosurile neplăcute sau petele de pe țesături, la lustruit oalele și tigăile, la curățat bijuteriile și obiectele din argint, dar și la îndepărtat mirosurile neplăcute din frigider, încălțăminte și nu numai.

Citește și: Obiecte pe care să nu le depozitezi sub chiuveta din bucătărie. Sfaturi utile din partea experților

Creatura care seamănă cu un „extraterestru” care a pus pe jar tot internetul. Este complet transparentă și are antene... Un băiat avea mâncărime de piele și mama lui a crezut că e doar o alergie. Medicii i-au pus un diagnostic grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x