Antena Căutare

Cea mai frumoasă fetiţă din România, o școlăriță superbă în prima zi de şcoală! În loc de codițe a ales onduleuri lejere

Pare scoasă din basme! Are doar 12 ani și este considerată cea mai frumoasă fetiță din România, o Kristina Pimenova a țării noastre! Iar în prima zi de școală s-a îmbrăcat mai mult ca un model decât ca o elevă.

Pare scoasă din basme! Are doar 12 ani și este considerată cea mai frumoasă fetiță din România, o Kristina Pimenova a țării noastre! Iar în prima zi de școală s-a îmbrăcat mai mult ca un model decât ca o elevă.

Este vorba de Noelle Vlasov, fiica designerului vestimentar Ingrid Vlasov șia fostului mdel Marian Nedelcu. În loc de uniformă a ales o ținută trendy, iar onduleurile lejere au suplimentat lipsa oricăror pampoane.

Fetiţa a purtat un tricou cu guler alb, dar şi un pulover de culoare neagră, alături de o pereche de pantaloni în aceeaşi nuanţă. Iar accesoriile au fost pe măsură: o pereche de cercei colorați, de tip emoticon.

Mama ei, Ingrid Vlasov declara într-un interviu că și-a crescut fiica în spiritul frumosului. ”Noelle este înclinată către design, dar nu numai. Către artă în general. Toți trei suntem firi foarte creative. Asta face parte din viața noastră și, implicit, din viața ei.”

Acum vin cu bolidul şi îmbrăcaţi după ultima fiţă! Dar cum erau chinuiţi elevii înainte de '89? Reguli de purtare în şco... Momentul în care unui bărbat i-a explodat telefonul în buzunar! Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x